Fortæller om sin sexdebut: "Han tog mig"

I sin nye bog 'Datteren' sætter Annette Heick ord på sit liv - og mange af de oplevelser, der har formet hende. Her under hendes seksuelle debut

Annette Heick fortæller åbenhjertigt om en stor del af sit liv i sin nye bog 'Datteren'.
Annette Heick fortæller åbenhjertigt om en stor del af sit liv i sin nye bog 'Datteren'.
Udgivet Opdateret

Den handler om hendes liv. Hele hendes liv. Og derfor sætter Annette Heick ord på mange af de oplevelser, hun har haft i sin nye bog 'Datteren'.

Også sin seksuelle debut.

Og den var ikke blid. ifølge Annette Heick var det en ubehagelig oplevelse.

Netop derfor har hun valgt ikke at sætte navn på, hvem hun mistede sin mødom til. Og det på trods af, at hun ellers ikke skjuler navne på de fleste andre, der optræder i hendes nye bog.

'Vi var alene og lagde os i sengen, og han hev mine trusser af. 'Jeg er ikke klar', sagde jeg. 'Der sker ikke noget' sagde han, og holdt mig så fast, mens han tog mig. Det gjorde sindssygt ondt. Jeg lå bare helt stille. Det var på ingen måde rart, men måske var det sådan, det skulle være. Jeg anede det ikke', skriver Annette Heick blandt andet i bogen.

Derfor er han 'hemmelig'

Til Ekstra Bladet forklarer Annette Heick hvorfor hun har valgt at holde navnet på den mand, der tog hendes mødom skjult:

- Der er egentlig kun to steder, hvor jeg decideret har holdt nogle navne skjult. Og en af dem er min seksuelle debut, som jeg bemærker, at nogen kalder en voldtægt. Det er ikke sådan, jeg selv har opfattet det, fortæller Annette Heick til Ekstra Bladet og fortsætter:

-Men sådan, som vi betragter de ting i dag, i forhold til om man har givet samtykke, jamen så kunne man vel godt kategorisere det sådan, og fordi vi balancerer på den kant, hvor det kunne gå hen og være kriminelt, så har jeg valgt ikke at nævne hans navn, siger Annette Heick.

'Datteren' udkom på Gyldendals Forlag fredag.

Powered by Labrador CMS