Frække brandmænd udgiver glohed kalender

De franske brandmænd er gået sammen om at lave "brændmændenes kalender" igen i år, hvor overskuddet går til velgørenhed.

De frække brandmænd fra Frankrig smider tøjet for velgørenhed.Foto: Fred Goudon
De frække brandmænd fra Frankrig smider tøjet for velgørenhed.Foto: Fred Goudon
Udgivet Opdateret

Efter sidste års succes er frække brandmænd fra Frankrig klar med endnu en “Le calendrier des pompiers”, eller en “brandmændenes kalender” for 2017. Billederne er ikke af modeller, men faktiske rigtige brandmænd. Og man må sige, at det er nogle meget frække brandmænd, de har i Frankrig, eftersom de er villige til at stille op til fotosessioner, hvor målet lader til at have så lidt tøj på som muligt.

Foto: Fred Goudon
Foto: Fred Goudon

Newsbreak.dk har fået fat i billederne, og vi er sikre på, at I vil takke os, efter at have set dem. Men det er ikke kun for sjov. Kalenderen bliver nemlig lavet i samarbejde med “pompiers sans frontieres” eller “brandmænd uden grænser”. Det er en international ikke-statslig organisation, der hjælper folk i kriser som naturkatastrofer eller væbnede konflikter.

Brandmænd uden grænser har speciale i udviklingsbistand og arbejder på ni indsatsområder heriblandt  Afrika, Sydamerika og Mellemøsten.

Frække brandmænd til salg

Foto: Fred Goudon
Foto: Fred Goudon

Billederne er taget af den franske fotograf Fred Goudon, der oprindeligt kommer fra Cannes men lige nu bor i Paris. Selvom kalenderen er fransk, kan den heldigvis købes over hele verden. Så vil du gøre en god gerning, også for dig selv, kan den hotte kalender købes her.

Klik igennem galleriet for at se resten af de brandvarme billeder af byens beskyttere.

Powered by Labrador CMS