Fragtskib fundet forlist i Nordsøen: Otte savnes

RB plus. Årets drabstal tilbage til normalen I fem år har antallet af drab ligget under 50, og de sidste par år endda langt under. Men i 2014 er tendensen vendt – tilbage til normalen, vurderer ekspert… Mordsag Bakkely 9 i Hobro mandag eftermiddag d. 9. juni 2014, her ses huset. En 30-årig mand er […]
Udgivet Opdateret

En stor redningsoperation er sat i gang efter en færge opdagede et fragtskib, der var næsten sunket i Nordsøen lørdag eftermiddag. Fragtskibet havde sidst været i havn i Aalborg.

Flere britiske medier skriver, at en stor redningsaktion er blevet sat i værk lørdag eftermiddag, for at lede efter otte søfolk, der er savnet i Nordsøen. De otte søfolk var ombord på fragtskibet Cemfjord, der er forlist i Nordsøen mellem Skotland og Orkney-øerne. Alarmen om skibets forlis blev slået af en Northlink-færge, der fandt fragtskibet stort set opslugt af havet og vendt på hovedet. Der er ikke set tegn på nogen af de otte besætningsmedlemmer fra Cremfjord.

Cremfjord, der sejler under cypriotisk flag var på vej fra Aalborg til Runcorn i England med en last af cement, skriver The Independent. Ifølge avisen har kystvagten ikke modtaget et nødsignal fra skibet.

Der er sat gang i en redningsaktion med flere skibe og helikoptere i området, og redningsaktionen var stadig i gang ved mørkets frembrud.

Det forliste fragtskib var sidst set fredag eftermiddag, før det altså blev fundet næsten opslugt af havet af færgen.

Powered by Labrador CMS