Frans Nielsens og Co. formøbler ny 3-0-føring

Newspaq

New York Islanders førte 3-0 over Minnesota Wild, men tabte alligevel. Assist af Jannik Hansen for Vancouver.

Det begynder at ligne en dårlig vane for New York Islanders, der med Frans Nielsen på holdet tabte 4-5 til Minnesota Wild natten til onsdag dansk tid.

Det var anden kamp i træk, hvor holdet formøblede en 3-0-føring. Det skete også i lørdags, hvor holdets fra Long Island tabte 4-6 til St. Louis Blues.

Minnesota var helt usynlige i kampens første halve time, men blev tilsyneladende vækket, da Islanders’ Matt Martin med en grim tackling sendte hjemmeholdets Keith Ballard i banden.

Det sparkede nyt liv i kampen, og med fire mål i sidste periode fik Wild vendt kampen på hovedet.

Frans Nielsen gjorde ikke det store væsen af sig ud over to skud på mål.

Derimod lagde landsmanden Jannik Hansen op til et mål, da Vancouver Canucks tabte 1-3 på udebane til Montreal Canadiens.

I undertal sendte holdkammeraten Kevin Bieksa en lang puck ned i Montreals ende af banen.

Den tog et skævt spring og landede for skøjterne af Hansen, der timede sin aflevering til holdkammeraten Derek Dorsett perfekt.

Lars Eller har problemer med skulderen og var derfor ikke i kamp for Montreal, mens det blev til otte minutters istid for Nicklas Jensen i hans femte optræden for Canucks i denne sæson.