Fransk statsbesøg i København kan få betydning for trafikken

Fransk statsbesøg i København, hvor præsident Macron besøger Danmark, kan også onsdag få betydning for trafikken i hovedstaden.

Udgivet Opdateret

Fransk statsbesøg i København får betydning for almindelige danskeres færden også onsdag. Det skyldes, at præsident Emmanuel Macron og fruen Brigitte Trogneux har et stramt program inden hjemrejsen.

På Twitter oplyser Københavns Kommunes trafikinformation for eksempel, at trafikken på H. C. Andersens Boulevard og de omkringliggende gader i løbet af formiddagen vil være tættere end normalt. Situationen vil dog berøre flere andre københavnske gader.

Det skyldes givetvis, at der som en del af det blot andet officielle statsbesøg fra Frankrig er lagt op til et særlig stramt program onsdag.

Onsdag morgen har kronprins Frederik sammen med præsident Macron og statsminister Lars Løkke Rasmussen et besøg hos Dansk Industri skråt over for Københavns Rådhus. Erhvervskonferencen, som de skal deltage i, har temaet ”Transforming France: A Nordic Perspective”.

Samtidig besøger Kronprinsessen og Macrons kone Rysensteen Gymnasium ikke langt der fra i Tietgensgade. Her vil de få en introduktion til skolens “Global Citizenship Programme”. “Kronprinsessen og fr. Macron spadserer efterfølgende til skolens lokaler på Flæsketorvet og overværer her en undervisningstime“, skriver Kongehuset i det officielle program.

Klokken 11 vil der muligvis være pres på trafikken som følge af sikkerhedsforanstaltninger, når både kronprinsparret og præsidentparret skal besøge Glyptoteket.

Powered by Labrador CMS