Fuld mand på motorvejen: Ventede på konen

En mand blev natten til søndag samlet op af Syd- og Sønderjyllands Politi. Han vandrede rundt ved en motorvej.

Manden stavrede rundt ved den sønderjyske motorvej. Genrefoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Politiet rykkede natten til søndag ud på en servicemission, kan det vist bedst beskrives som. Efter at have modtaget en anmeldelse om en mand, der – øjensynlig noget beruset – stavrede rundt ved den sønderjyske del af E45 måtte der tages affære.

Manden vandrede i nordgående retning tæt ved Sønderborgmotorvejen, og da politiet fandt ham kunne det ganske rigtigt konstateres, at han var noget tilrislet, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på sin Twitter-profil klokken 23.30 lørdag.

Den patrulje, der blev sendt afsted kunne bringe manden i sikkerhed vel væk fra de hurtigtkørende biler på motorvejen. Han forklarede efterfølgende selv, at han var på vej hjem fra en forsinket julefrokost.

I den anledning havde han ringet efter konen, der skulle hente ham. Politiet arrangerede transport i en patruljevogn. Til den nærmeste afkørsel, hvor mandens hustru så kunne samle sin berusede mand op.

Newsbreak.dk har søndag morgen været i kontakt med vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, men han er netop tiltrådt sin vagt og kan derfor ikke udtale yderligere i sagen, da han intet om den har fået overleveret.

Han mener dog ikke, at den fulde mand er blevet sigtet for – stik mod loven – at gå rundt på motorvejen i sin store brandert. Vi ville ellers også gerne have svar på, hvordan han var havnet på motorvejen til at begynde med.

Powered by Labrador CMS