Fulderik købte bus under bytur på Ibiza

Davie Little valgte midt i en brandert at købe en bus på en online auktion. Nu nægter han at betale.

Udgivet Opdateret

De fleste har gjort dumme ting under påvirkning af alkohol. Hvis du har det dårligt over dine egne druk-fejl, så vent til du hører hvad Davie Little gjorde i sin brandert. Britten købte en bus til 250.000 kroner – på  en online auktion under en bytur. Det skriver Mirror.

Festaben var på det trendy diskotek Ushuaia på Ibiza, da han faldt for den blå bus. Der er ingen tvivl om, at Little havde fået lidt for mange drinks, da han valgte at trykke “køb nu” i stedet for at byde i auktionen. Efterfølgende fik han en besked om, at det var hans ansvar at hente bussen og at få den betalt.

Fortrød da tømmermændene ramte

Næste dag, da tømmermændene og fortrydelsen kom, lagde han et billede af sit køb op på Facebook. Til billedet har han skrevet, at han ikke kunne tro sine egne øjne, da han så sin telefon næste morgen.

– Jeg kan ikke tro det her sker, skrev han.

Derudover tilføjede han til billedet: “Ibiza ødelægger ens liv!!!”

Siden billedet blev lagt op i onsdags, er det blevet liket næsten 50.000 gange og har over 2.000 kommentarer.

Den kække brite skrev også under billedet:  “Ps: Er der nogen der vil købe en bus af mig?”

Det virker dog til, at han er kommet på andre tanker, måske i takt med, at tømmermændene er forsvundet. I et nyt Facebook-opslag fra i torsdags skriver han, at han har fortrudt købet. Han fastholder dog, at det var en ærlig fejl, som hans venner kan bekræfte.

– Jeg har aldrig sagt, at der har været en pengetransaktion som følge af auktionen, det har folk bare antaget. Jeg lagde kun billedet op som en spøg, skriver Little og fortsætter:

– Der strides lige nu om sagen, og jeg venter på at se, hvad der sker.

 

Powered by Labrador CMS