Fyret - fik kun 26 dage

Ole Nielsen blev ansat 1. september, men han nåede ikke at være ansat en måned, før han blev fyret

Udgivet Opdateret

FC Helsingør-sportschef Ole Nielsen nåede blot at være ansat i 26 dage, før han igen er fortid i klubben.

Tirsdag oplyser 1. divisionsklubben på sin hjemmeside, at den nytiltrådte sportschef stopper, da stillingen er nedlagt.

- Det er aldrig sjovt at måtte sige farvel til en medarbejder, og jeg kan roligt sige, at Ole Nielsen nåede at gøre et godt indtryk i klubben, siger Helsingør-direktør Janus Kyhl.

Ole Nielsen var frem til udgangen af august ansat som chefscout i superligaklubben OB. Han blev ansat på en toårig kontakt i Helsingør.

- Ole er en dygtig scout, med en høj faglighed som de fleste i fodbold-Danmark kender, og jeg er overbevist om, at Ole kan udvikle sig til at blive en dygtig sportschef, men det bliver desværre ikke hos os i denne omgang, siger Janus Kyhl.

Fire fantastiske uger

Ole Nielsen fortæller, at han har haft fire fantastiske uger i klubben og ærgrer sig samtidig over, at han ikke fik længere tid.

- Jeg er rigtig ked af at skulle forlade FC Helsingør efter så kort tid, men jeg accepterer til fulde bestyrelsens beslutning, da det er deres klub, og på nuværende tidspunkt er der ikke økonomisk grundlag for min stilling, siger han.

Janus Kyhl har adskediget sportschefen i Helsingør efter under lidt under en måned på grund af en omstrukturering. (Arkivfoto).
Janus Kyhl har adskediget sportschefen i Helsingør efter under lidt under en måned på grund af en omstrukturering. (Arkivfoto).

Indgået i juli

Aftalen mellem FC Helsingør og Ole Nielsen blev indgået i juli, og en måned senere fik klubben ny ejer.

Det skete, da den lokale forretningsmand Lasse Lindblad købte klubben af de hidtidige amerikanske ejere.

FC Helsingør indtager en aktuel femteplads i 1. division efter ti spillerunder.

Powered by Labrador CMS