Genopliver populært program

Det velkendte program ”Lægens Bord” forvandles til en ny podcast med tv-læge Peter Qvortrup Geisling som vært

Udgivet Opdateret

En gammel kending gør comeback på DR. Der er tale om programmet ”Lægens Bord”, som nu vender tilbage som en ny podcast, oplyser mediehuset.

Igen bliver det læge og journalist Peter Qvortrup Geisling, der bliver vært, og indtil videre er der planlagt otte programmer, som hver især kommer til at kredse om en særlig sundhedsproblematik.

- Det, der er fællesnævneren for de emner, vi har valgt, er, at det er sygdomme, hvor der er et kæmpe forebyggelsespotentiale. Det er sygdomme, der er lette at opdage og lette at behandle, siger Peter Qvortrup Geisling om de temaer, han tager op i podcasten 'Lægens bord – Lyt til din krop'. (Arkivfoto).
- Det, der er fællesnævneren for de emner, vi har valgt, er, at det er sygdomme, hvor der er et kæmpe forebyggelsespotentiale. Det er sygdomme, der er lette at opdage og lette at behandle, siger Peter Qvortrup Geisling om de temaer, han tager op i podcasten "Lægens bord – Lyt til din krop". (Arkivfoto).

- Vores nye podcast ’Lægens bord – Lyt til din krop’ vil langt hen ad vejen være det samme som tv-programmet. Men jeg synes, at det giver et dejligt løft, at vi rykker over på lyd, siger Peter Qvortrup Geisling i en pressemeddelelse.

- Lyduniverset giver mere plads til lytternes fantasi, og jeg synes, at man kan mærke vores patienter på en helt anden måde, fortsætter han.

Lukkede i 2005

Det var tilbage i 1997, at Peter Qvortrup Geisling for første gang tonede frem ude i danskernes stuer som tv-læge i programmet ”Lægens Bord”.

Programmet lukkede og slukkede i 2005, men blevet taget op igen under coronapandemien i 2020.

"Lægens bord – Lyt til din krop" har premiere fredag den 11. november på både DR Lyd og P1.

Powered by Labrador CMS