Gevinst: Vandt 20.000 på en femmer

En simpel opskrift har gang på gang resulteret i, at en midtsjællandsk mand har vundet flere tusinde på småbeløb

Fem argentinske fodboldkampe, fem mål scoret i første halvleg, fem 1-0-resultater… og så knap fem kroner i indskud.

Sådan lød menuen for den dygtige dansker, som i weekenden vekslede en indsats på 4,75 kroner til en gevinst på hele 20.106 kroner.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Samme opskrift

Manden, der kommer fra Midtsjælland, har spillet Oddset hos Danske Spil i mange år, og altid med den samme opskrift: Lav indsats og kampe fra Sydamerika.

- Ja, jeg spiller kun på sydamerikanske kampe. Det er min oplevelse, at det er nemmere at ramme indenfor skiven der, siger manden, som altid studerer holdenes form og statistikker, inden han spiller. 

God fornemmelse

Og altid kun småbeløb. End ikke, når han er helt sikker i sin sag, hæver han indsatsen.

- Engang i mellem, når jeg sidder med en rigtig god fornemmelse, så overvejer jeg om jeg ikke skal sætte en 50’er. Men jeg gør det aldrig, og hvis jeg gjorde, så ville den jo nok ikke gå hjem, griner han.

Har god erfaring

Har prøvet det før - men lørdag gik alle mandens udvalgte kampe hjem. Fem argentinske 1-0-sejre, hvilket indbragte manden over 20.000 kroner – og det er noget, han har erfaring med: Inden for de sidste par år har manden for eksempel oddset sig til.

26.187 kroner for en indsats på 3 kroner, og 10.313,50 kroner for en indsats på 4,40 kroner, er bare et par eksempler på tidligere gevinster. 

Bliver på kontoen

- Og jeg har da også engang vundet 35.000. Det var blandt andet med en sejr til Boca Juniors, kan jeg huske, lyder det fra den midtsjællandske mand.

Han regner med, at gevinsten på lidt over 20.000 kroner bliver stående på spillekontoen, ligesom gevinsterne plejer.

Nye hjul til bilen

- Nogle gange bruger jeg lidt penge på nye hjul til bilen eller sådan noget, og det kan da godt være, at jeg finder noget ikke-så-sundt at spise, og at hunden skal have et ekstra kødben, men i bund og grund er det følelsen af, at ’Jeg gjorde det!’ som jeg godt kan lide. Så kan jeg igen sige til gutterne på arbejdet, at jeg ramte skiven i weekenden, siger han

Det er ikke første gang den midtsjællandske mand har tryllet småbeløb om til flere tusind.
Powered by Labrador CMS