-Gider ikke se Harry til begravelsen

Ifølge Brexit fortaleren Nigel Farage ønsker briterne ikke Harry tilbage på britisk jord

Udgivet Opdateret

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Prins Harry vil være blandt de, der deltager i ceremonien, når hans bedstefar, prins Philip, bliver stedt til hvile på lørdag den 17. april.

Prins Philip sov stille ind på Windsor Castle i London fredag den 9. april. Han blev 99 år gammel.

Viser foragt

Men ifølge den britiske toppolitiker Nigel Farage, frontfigur for Brexit partiet, skal Harry ikke forvente nogen varm velkomst hjem til Storbritannien. Briterne gider ham ganske enkelt ikke.

Det skriver Nigel Farage i et opslag på Twitter, hvor han henviser til Harry og Meghans reaktion på dødsfaldet på deres website ‘archewell.com‘.

“For et par, der gør folks følelser til en karriere, viser de med denne ‘én-sætnings erklæring i tredje person’ deres foragt for denne store mand og monarkiet.

Den britiske offentlighed vil ikke byde Harry og Meghan velkommen igen, selv ikke til begravelsen,” skriver han i sit tweet.

Kort efter det kom frem, at prins Philip var sovet ind, valgte Harry og Meghan at rydde archwell.com og i stedet erstatte indholdet med ordene:

“I kærligt minde.

Hans kongelige højhed hertugen af Edinbourgh

1921 -2021

Tak for din tjeneste – du vil blive savnet,” står der nu som det eneste at læse på siden.

Meghan bliver hjemme

I kommentarfeltet til Nigel Farages opslag er det dog tydeligt, at vandene er delte. Mange gør politikerens ord til skamme og hilser Harry aldeles velkommen, mens andre helt og holdent deler politikerens forargelse over Harry og Meghan.

Buckingham Palace bekræftede lørdag, at prins Harry sætter sine fødder på britisk jord for første gang i lidt mere end et år for at deltage i prins Philips begravelse.

Det fremgik samtidig, at Meghan ikke kommer med.

Hun skal nedkomme med parrets barn nummer to, en lille pige, den kommende sommer og bliver i Californien efter råd fra lægerne.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS