Gik i panik under filmoptagelser

- Det var virkelig skræmmende, lyder det

Udgivet Opdateret

Verdensstjernen Colin Farrell og den danske stjerne Viggo Mortensen arbejdede under ekstreme forhold, da de filmede den biografaktuelle film 'Thirteen Lives'. 

Hele verden fulgte den dramatiske redningsaktion, hvor tolv drenge og deres fodboldtræner blev reddet ud af et oversvømmet grottesystem i Thailand tilbage i 2018. 

Nu er redningsaktionen blevet filmatiseret i filmen 'Thirteen Lives', og Farrell og Mortensen spiller to af de bærende roller som heltemodige redningsdykkere. 

Farligste filmopgave nogensinde

Under filmoptagelserne var Colin Farrell ude for en rædselsvækkende oplevelse, fortæller han til Entertainment Tonight.

- Det var virkelig skræmmende. (...) de byggede et virkelig imponerende system af grotter. Og de fyldte dem helt op med vand, og vi gik ned, og der var ikke nogen vej op, forklarer Farrell og fortsætter: 

- Når man ikke kan se overfladen, og der faktisk er et loft over dit hoved, og ingen luft overhovedet, så skabte det bare kaos i mit sind.

Det professionelle hold af redningsdykkere, der var tilknyttet filmproduktionen, har fortalt skuespilleren, at det var deres farligste filmopgave nogensinde.

Viggos iltbeholder stod af 

Danske Viggo Mortensen har ligeledes fortalt til People, at han gik i panik, da han filmede en undervandsscene, hvor hans iltbeholder pludselig stod af. 

- Lige pludselig kunne jeg ikke få luft. Det føltes som om, der gik lang tid, men i virkeligheden var det kun et par sekunder. Jeg panikkede, lyder det. 

Colin Farrell og danske Viggo Mortensen gik i panik under filmoptagelser.
Colin Farrell og danske Viggo Mortensen gik i panik under filmoptagelser.
Powered by Labrador CMS