Gode råd: Sådan slipper du af med din nabos kat

Det kan være kime til evig frustration at have en kat rendende

Råd nummer 1: Du kan også bruge indholdet af te-poser og sprede ud i haven. Citrus, pebermynte og eukalyptus virker afskrækkende. Foto: Scanpix
Råd nummer 1: Du kan også bruge indholdet af te-poser og sprede ud i haven. Citrus, pebermynte og eukalyptus virker afskrækkende. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Se flere fotos i billedgallerietherover

Er du træt af at finde kattelort, døde fugleunger og ødelagte blomsterbede i haven, så er du nok ikke den eneste.

De små firbenede venner er søde og kan bestemt være charmerende, men det er ikke alle, der er lige begejstrede for kæledyret.

Du har sikkert stået ude i haven og set en kat passerer plænen i hæsblæsende fart. Og hvis det du har stået med en vandslange i hånden, så har det måske været nærliggende at skyde et par dråber efter dyret.

Det er nemlig en effektiv måde at slippe af med kattene på, skriver Bolius.

Du har måske taget snakken med naboen eller sat et hønsenet op rundt langs hækken, men lige lidt hjælper det. Katten finder stadig ind i dit aller helligste – haven. Det kan synes som et lille problem, men for allergikere eller kattehader, så kan tanken om de firbenede være lig altoverskyggende frustration.

Men der findes også en række andre måder, hvor du kan slippe af med kattene i haven på. Og de mange tips og tricks er ganske simple, men det kan kræver, at du har grønne fingre – eller i hvert fald evner at plante i haven.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

Powered by Labrador CMS