Grammy-festen er udsat

Corona-pandemien spænder ben for musikkens største begivenhed

Blandt andet Jon Batiste, der er nomineret til ikke mindre end 11 Grammy-priser, kommer til at væbne sig med tålmodighed. Det store show er nemlig blevet udskudt på grund af corona-pandemien.
Udgivet Opdateret

Årets Grammy Awards Show, nummer 64 i rækken, der efter planen skulle være afholdt i Los Angeles den 31. januar, er blevet droppet på grund af corona-virus.

Det skriver blandt andet BBC News.

For stor risiko

Arrangørerne mener simpelthen, det er forbundet med for stor risiko på grund af usikkerheden omkring omikron-varianten, der også har holdt sit indtog i USA.

- Musikmiljøets sundhed og sikkerheden for livepublikummet og de hundredvis af medarbejdere har topprioritet, lyder det i en erklæring. 

Nomineret i 11 kategorier

Det er givet vis en meddelelse, der især ærgrer jazz-keyboardspilleren Jon Batiste, der er nomineret til en Grammy i ikke mindre end 11 kategorier.

Og nok også Olivia Rodrigo, Lil Nas X, Billie Eilish, Justin Bieber og Doja Cat, som alle er er nomineret til nogle af showets hovedpriser. 

Arrangører understreger dog, at der ikke er tale om en aflysning. Arrangementet, som regnes for verdens største musikbegivenhed, vil blive afholdt på et senere tidspunkt.

Powered by Labrador CMS