Gravid teenagemor dræber kæresten ved en fejl

Kæresten insisterede på, at kuglen ikke ville gå igennem - men det gjorde den.

Moren venter sit andet barn med kæresten, som hun lige har skudt.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Et ungt par jagtede berømmelse på Youtube. Det kostede den ene livet og den anden sin frihed. Det skriver Star Tribune.

En 19-årig kvinde skød mandag aften mod en bog i en vovet Youtube-video. Bag bogen stod kæresten og var sikker på, at kuglen ikke ville gå igennem. Men det gjorden den og den dræbte ham på stedet.

Kuglen gik igennem brystet på ham

Onsdag blev 19-årige Monalisa Perez tiltalt for manddrab, efter hun skød og dræbte sin 22-årige kæreste Pedro Ruizz III udenfor deres fælles hjem i Minnesota. Perez er gravid og har en treårig datter med kæresten. Onsdag blev hun løsladt efter at have stillet 46.000 kroner i kaution.

Den forfærdelige tragedie kom sig af, at Ruizz ville lave en vovet video til parrets Youtube-kanal, så de kunne få flere følgere. Ruizz holdt derfor et tykt leksikon op foran brystet og Perez trykkede på aftrækkeren, mens kameraerne filmede.

Ruizz var sikker på, at kuglen ikke ville gå igennem bogen, men det gjorde den. Den gik også direkte igennem brystet på ham og han døde på stedet.

Skød med en af verdens mest kraftige pistoler

Få timer inden skyderiet skrev Perez følgende på Twitter:

– Mig og Predro skal filme en af de farligste videoer nogensinde. Det er HANS idé ikke MIN.

Perez skød med en 50 kaliber Desert Eagle pistol. I en online reklame bliver den beskrevet som “en af verdens mest kraftige semi automatiske pistoler”.

En anklager i sagen, James Bruce, fortæller, at der er flere videoer af skyderiet. Indtil videre vil de ikke blive frigivet.

Han elskede våben

Ruizzs tante Lisa Primeau, tænker tilbage på sin nevø med kærlighed. Hun har taget sig af ham, siden hans mor døde, da han var lille. Efter morens død prøvede Ruizz at bo hos sin far, men det fungerede ikke og han endte ved hende. Ifølge tanten var Ruizz altid ude efter spænding.

– Vi kaldte ham vores lille vovehals. Han tilføjede et farligt tvist til alt, hvad han foretog sig, fortæller Primeau.

Ruizz har ifølge sin tante tidligere hoppet ned i en pool fra taget uden tøven og elskede at køre vildt i go-carts. Han ejede også en mase pistoler, da han elskede våben.

“Hvorfor bruge en pistol?”

En anden af Ruizzs tanter fortæller, at skyderiet udenfor parrets hus, var et stunt, de ville have lagt op på deres Youtube-kanal og at parrets treårige datter var i nærheden under skyderiet.

– Han havde fortalt mig om ideen. Jeg havde sagt, at han skulle lade være. Jeg mener, hvorfor ville han også bruge en pistol? Fortæller tanten og fortsætter:

– Han sagde, at det var fordi, han ville have flere seere. De ville gerne være berømte.

Perez har en Youtube-kanal med mange videoer, som parret har lavet med stunts og pranks.

“Det er den værste straf”

En time inden skyderiet mandag aften skrev Perez på Facebook, at parret var i gang med at lave en Youtube-kanal til Ruizz. Ideen var, at de sindssyge stunts skulle være ovre på Ruizzs kanal, mens parrets familieliv skulle være på Perezs kanal.

Kort efter skyderiet fortalte Perez politiet, at det var Ruizz, der havde presset hende til at lave den farlige video, som var blevet filmet af to forskellige kameraer. Han havde vist hende en anden bog, han havde skudt og kuglen var ikke gået hele vejen igennem.

Parret havde været sammen i seks år og Perez blev gravid første gang, da hun var kun 15 år. Hun venter endnu et barn, en søn, sammen med Ruizz i slutningen af september. Trods tragedien støtter Ruizzs familie Perez.

– Det er tragisk. Hun bliver nødt til at leve med, hvad hun har gjort. Det er den værste straf, hun kan få. Hun er gravid med deres andet barn og det er bare hjerteskærende, fortæller Primeau.

Powered by Labrador CMS