Grotesk mordsag: Mand spiste kvindes ansigt

En 34-årig mand har angiveligt dræbt og spist dele af en 22-årig kvinde i landsbyen Argoed i Wales. Foto: Google Earth
Udgivet Opdateret

En mordsag har rystet en lille by i Wales, en mand er død efter han angiveligt blev fanget, mens han var ved at spise råt af sit offers ansigt

En 34-årig mand fra Wales er død, efter han angiveligt har myrdet en 22-årig kvinde. Sagen har rystet den lille by Argoed i Wales, skriver South Wales Evening Post. Ifølge avisen beretter flere vidner, at manden blev fundet, mens han var i fuld gang med at fortære kvindens ansigt råt. Han spiste blandt andet kvindens øje, lyder de gruopvækkende beretninger.

Den 34-årige blev fundet af sikkerhedspersonale på hotellet Sirhowy Arms Hotel, der er blevet omdannet til blandt andet et udslusningshjem for dømte  kriminelle. Personalet brød døren til hans værelse ind efter at have forsøgt at få ham til at åbne døren selv. Da sikkerhedspersonalet kom ind i værelset, fandt de ifølge South Wales Evening Post manden i færd med at “spise kvinden til døde”. Manden skulle ifølge vidners udsagn have bidt halvdelen af hendes ansigt af og spist blandt andet hendes ene øje.

Politi og ambulance blev tilkaldt, og da politiet ankom til stedet, skød betjente manden med en strømpistol, før de anholdt ham. Den 34-årige blev efterfølgende passiv og livløs, og han blev erklæret død, efter der var forsøgt at yde livredende førstehjælp. Den 22-årige kvinde blev også erklæret død på stedet.

Der er nu sat gang i en mordefterforskning, der skal finde ud af, hvad der præcist er sket i den tragiske sag.

 

Powered by Labrador CMS