Haj dukkede op ved siden af båden

Udgivet Opdateret

Et kamerahold fik sig noget af en overraskelse, da en stor hvid haj stak hovedet op af vandet, netop som de havde kameraet i vandet

Under filmingen af en natur-dokumentar fik kameraholdet sig noget af en overraskelse. En stor hvid haj dukkede nemlig op af vandet, mens de filmede i vandoverfladen, skriver Metro.

– Det er basalt set en meget nysgerrig stor hvid haj, fortæller filmskaberen Dave Riggs til ABC.

– Hun var omkring fire meter lang, og hun var ikke aggressiv, tror det eller ej, selvom det ser sådan ud på billedet. Men det er sådan de undersøger deres omgivelser.

Dan han blev spurgt, hvad der gik igennem hans hoved, da hajen kom op af vandet, sagde han, at han tænkte:

– Wow, sikke et dyr. det lignede virkelig et tilbageblik til dinosaurenes tid, det var ret utroligt, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg synes, det er en perfekt illustration af, hvorfor vi skal bevare den: Den er virkelig den sidste levende levn fra en svunden tid.

Riggs sagde, at han postede billederne for at udfordre det syn, at den store hvide haj bare er et aggressivt rovdyr.

– Vi vil opfordre alle til at sætte pris på vores plads i miljøet, det er vores planet, vi er nødt til at leve sammen. Hvad ville havet være uden disse store bæster? De er skræmmende og vilde, og der er fatale kampe ind i mellem, men vi er nødt til at lære at leve med dem, afslutter han.

Powered by Labrador CMS