Halloween: Uhyggen breder sig i Legoland

Legoland inviterer til største Halloween nogensinde

Når Legoland Billund den 7. oktober åbner op for årets store Halloween-tema, så skal alt være klart. Lige nu testes lysene om aftenen. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER FRA ET (u)hyggeligt Legoland. Foto: René Lind Gammelmark
Når Legoland Billund den 7. oktober åbner op for årets store Halloween-tema, så skal alt være klart. Lige nu testes lysene om aftenen. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER FRA ET (u)hyggeligt Legoland. Foto: René Lind Gammelmark
Udgivet Opdateret

Uhyggen breder sig i Legoland i Billund, når parken 7. oktober til 5. november slår dørene op til det største og længste Halloween i parkens historie.

I hele efterårsferien gentager parken “Brick or Treat”-succesen fra 2016, holder åbent helt til klokken 21 og afslutter hver eneste aften med et kæmpe halloween-fyrværkeri.

– Halloween i Legoland har taget vores gæster med storm, og derfor har vi valgt at skrue endnu mere op for stemningen igen i år. Det er noget ganske særligt, når mørket falder på, og Legoland bliver lidt mere uhyggelig end normalt med smuk lyssætning og små mystiske væsner i blandt andet Miniland, siger Pernille Steffensen, Event Manager i Legoland.

Igen i år kan gæsterne gå på “Brick or Treat” jagt i hele efterårsferien, hvor børnene kan tage deres forældre i hånden og se, hvad der gemmer sig af skumle men sandsynligvis rare væsner i de små huse.

– Brick or Treat er en Legoland-udgave af det kendte ”trick or treat”, som vi introducerede med stor succes i 2016. Vi har øget kapaciteten i år med dobbelt så mange huse, så der er endnu flere børn, der kan gå på opdagelse og møde de fem særlige Halloween beboere, som har en lille overraskelse til børnenes poser, forklarer Pernille Steffensen.

Græskar i alle afskygninger

Udover Brick or Treat vil parken som altid være spækket med Halloweenaktiviteter. Gæsterne kan skære ægte græskar eller bygge dem af Lego og udstille dem i parkens store græskarlandskab. Herudover vil der også være brug for små modelbyggere til at bygge en kæmpe Lego mosaikvæg.

– Foruden alle byggeaktiviteterne kan børnene kravle op i vores kæmpe Lego-græskar, der er bygget af mere end 100.000 Lego klodser. Det er virkelig imponerende og noget, vi kan se, giver smil på læben hos både store og små, siger Pernille Steffensen.

Tester med lys på

Lige nu kæmper medarbejderne intenst på at få parken klar til Haloween-temaet, og de næste 14 dage går det stærkt. Et af træerne skal have over 5.600 lys monteret, og andre steder har man travlt med at sætte tyl rundt om lamper.

Der bliver også stillet masser af græskar frem, ligesom der kommer endnu mere uhygge, i form af kister med skeletter.

Mandag aften var vores fotograf en tur rundt i parken sammen med en skare af medarbejdere fra blandt andet Events, PR, elektrikere og gartnere, som prøvede lyssætning af og fik noteret ting, som skal ændres eller justeres inden gæsterne lukkes ind.

Powered by Labrador CMS