Han fik sin pung stjålet: Tyven sendte ærlig undskyldning

En ung mand var stensikker på, at han aldrig skulle se sit kørekort, kreditkort og kontanter igen. Men så modtog han et brev.

Brevet, som Reilly Flaherty modtog, var sendt fra en mand, der fandt hans pung. Han beholdt dog et par ting. Foto: Instagram
Udgivet Opdateret

Da New Yorkeren Reilly Flaherty for nogle uger siden mistede sin pung, regnede han bestemt ikke med at se hverken kørekort, kreditkort eller kontanter igen. Noget af det fik han dog retur. Sammen med et lidt ubehageligt – men særdeles ærligt – brev.

Flaherty stod og nød en koncert med det amerikanske band Wilco i Brooklyn, men pludselig manglede han sin pung. Sikker på aldrig at se sine ting igen, spærrede han sine kort og fik et nyt kørekort.

Halvanden uge senere var der post. Kreditkort, kørekort og andre vigtige ting, der kan være i en pung, lå i et brev sammen med en håndskreven seddel, som Flaherty har lagt op på billeddelingstjenesten Instagram.

I brevet stod der – frit oversat til dansk:

“Kære Reilly Flaherty,

Jeg har fundet din pung, og dit kørekort havde din adresse på, så her er dit kreditkort og andre vigtige ting. Jeg beholdt kontanterne, fordi jeg havde brug for hash. Metrokortet fordi, tja, prisen er nu 2.75 dollars. Pungen beholdt jeg, fordi den er ret sej.
Nyd resten af din dag.

Farveller,

thanks.. I think?

Et billede slået op af reilly flaherty (@reillyflaherty) den 15. Feb 2016 kl. 5:45 PST

Anonym”

Uhyggeligt

Flaherty fortæller til CNN, at han blev skrækslagen over at få brevet.

– Denne person ved, hvor jeg sover, ved hvor jeg får min post. Denne person ved alt om mig, siger han.

Instagram-opslaget er allerede gået viralt, og holdningen er generelt, at det er ret morsomt.

Powered by Labrador CMS