Har du set denne tricktyv?

Nordsjællands Politi efterlyser denne mand, der er efterlyst for en række tricktyverier.

Nu efterlyser oolitiet en mand i forbindelse med en række tricktyverier. Klik videre og se billeder af den efterlyste. Foto: Colourbox.
Nu efterlyser oolitiet en mand i forbindelse med en række tricktyverier. Klik videre og se billeder af den efterlyste. Foto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

2016 stod, om ikke andet, i tricktyvenes tegn. Der gik næppe en dag imellem, der blev nævnt nye af slagsen i de danske politikredses døgnrapporter.

I forbindelse med en række tricktyverier efterlyser Nordsjællands Politi nu en formodet gerningsmand. Med billede.

Han har siden begyndelsen af 2016 har udøvet adskillige tricktyverier mod især ældre borgere i Nordsjælland og i København.

Manden er af rumænsk oprindelse, og han benytter flere forskellige identiteter. Det oplyser Nordsjællands Politi i den medfølgende pressemeddelelse.

Politiet kender mandens rigtige identitet, men ikke hans opholdssted. Det er dog politiets formodning, at manden stadig opholder sig i Danmark.

Mere end en halv million

Tricktyverierne har primært fundet sted i supermarkeder og indkøbscentre i Nordsjælland og i København, og det samlede udbytte er på nuværende tidspunkt over 500.000 kroner.

Nordsjællands Politi hører gerne fra borgere via 114, hvis de ser manden, eller hvis de ligger inde med oplysninger om mandens mulige opholdssteder og færden.

Det har ikke været muligt for Newsbreak.dk at få kontakt til Nordsjællands Politi og få uddybende oplysninger om, hvordan den efterlyste har svindlet sig til den halve million kroner.

Powered by Labrador CMS