Har særligt forhold til holdkammerat

Henrik Mølgaard fortæller om en landsholdskollega, som var der for ham, da han havde mest brug for det

Udgivet Opdateret

Tre gange er landsholdsspilleren Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller, men det forhold har tilsyneladende ikke gjort ham ufrivilligt storsnudet.

Håndboldstjernen var der i hvert fald for sin kollega, Henrik Møllgaard, da han havde mest brug for det.

Det fortæller forsvarsspecialisten til Kendte.dk.

Kom tæt på hinanden

Da Møllgaard kom til Paris Saint-Germain Handball i 2015, havde Mikkel Hansen allerede opnået stjernestatus efter tre år i spil for den franske storklub.

– Vi kom ganske tæt på hinanden i Paris, og havde også et fint forhold inden. Han sørgede for, at jeg kom godt ind på holdet, og lærte byen at kende. Vi tilbragte en del tid sammen, forklarer Henrik Møllgaard, der de første halvanden måned var alene, mens familien først fulgte trop senere.

Smedet sammen igen

– Vi har fulgtes ad siden, og er gode venner også udenfor banen – vil jeg mene – det kan være Mikkel mener noget andet, siger han ironisk.

– Jeg nød jo virkelig godt af, at Mikkel var så velintegreret i Paris, lyder det fra Henrik Møllgaard, der igen er smedet sammen med 35-årige Mikkel Hansen, da han forrige sommer begyndte at spille i Aalborg Håndbold, hvor Møllgaard har foldet sig ud siden 2018.

Mikkel Hansen tog sig af Henrik Møllgaard under hans første tid i Paris Saint-Germain.
Mikkel Hansen tog sig af Henrik Møllgaard under hans første tid i Paris Saint-Germain.
Powered by Labrador CMS