Hattrick-vanvid sender Tottenham i finale

Ajax var på vej mod Champions League-finale, men Tottenham snuppede finalepladsen med mål i tillægstiden.

Lucas Moura blev hattrick-helt. Foto: Scanpix

For første gang nogen sinde er Tottenham klar til finalen i Europas største klubturnering.

1. juni er London-klubben altså den ene part i Champions League-finalen, hvor Liverpool er modstanderen.

Tottenham banede sig vej til finalen med et vanvittigt comeback, der duftede en smule af det, som Liverpool tirsdag leverede mod Barcelona, hvor 0-3 fra det første opgør blev vendt til samlet sejr på 4-3.

Onsdag var Tottenham bagud med 0-2 og dermed 0-3 sammenlagt, inden comebacket blev stablet på benene i anden halvleg.

Med Christian Eriksen på banen i hele kampen scorede Tottenham tre gange efter pausen og udlignede til 3-3 sammenlagt og gik videre på reglen om flest scorede mål på udebane.