Her efterforsker politiet grov forbrydelse

Politiet leder efter spor og gerningsmænd.

Udgivet Opdateret

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterforsker søndag et groft hjemmerøveri, der fandt sted på Enighedsvej i Nykøbing Falster lørdag aften. Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

Røveriet fandt sted omkring 20.00. Offeret er en 66-årig mand, der blev opsøgt af to unge gerningsmænd. De ville have kontanter, de truede og var voldsomme, og manden blev bagbundet, mens røverne ledte efter værdier i hans hjem.

Den 66-årige mand anmeldte røveriet 20.32, og politiet skriver, at man i dag arbejder ved adressen. Det kan man se mere til i galleriet til denne artikel, hvor man kan se, hvordan politiet leder efter spor.

“Politiet er fortsat i gang med undersøgelser for at klarlægge omstændighederne ved røveriet. Der kan derfor ikke kan oplyses nærmere detaljer,” skriver politikredsen i pressemeddelelsen.

Groft røveri

Røveriet betegnes af Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi som værende “meget groft,” og politiet vil meget gerne høre fra vidner.

Hvis du har set eller oplevet noget i området omkring Østre Alle og Enighedsvej i Nykøbing Falsters i tidsrummet mellem 19.00 og 21.00 lørdag aften, bedes du kontakte politiet på 114.

Det er sparsomt, hvad politiet har af oplysninger om de to gerningsmænd. De beskrives således som to yngre mænd, der begge talte dansk.

Powered by Labrador CMS