Her er Danmarks bedste McDonalds

Til dagligt serverer McDonald’s landet over 160.000 måltider, og her har McDonald’s i Kolding gjort det lige lidt bedre end kollegerne i 2015. Derfor blev det restauranten i Kolding, der ud af de 89 landsdækkende McDonald’s restauranter blevet kåret som Årets Restaurant.

Udgivet Opdateret

Årsagerne er mange, men blandt grundene til kåringen af McDonalds Kolding som Årets Restaurant er især restaurantens store fokus på gæsten. Herunder har restauranten en medarbejder, der kan trylle, og som gør det hver anden fredag.

Flere rekorder

Når Årets Restaurant skal kåres, er der flere parametre, der spiller ind. Heriblandt hvor hurtigt restauranten får bilerne igennem Drive Thru, og her har McDonald’s i Kolding i 2015 slået deres egen rekord: På bare én time har restauranten fået imponerende 113 biler igennem, der er blevet serviceret med varme burgere.

Men rekorden stopper ikke her. Restauranten her på én dag haft over 1000 biler igennem Drive Thru. To så imponerende rekorder vidner om et flot stykke arbejde i 2015.

Ansigtsmaling, DJ og lokale tilbud

Ud over det store arbejde, som medarbejderne lægger i deres daglige arbejde i restauranten i Kolding, har restaurantens franchisetager Peter Larsen, arbejdet fokuseret med at optimere restauranten til at præstere højt på flere fronter. Her kan bl.a. nævnes de mange aktiviteter, der finder sted i restauranten som f.eks. ansigtsmaling, DJ og lokale tilbud. Alt sammen bliver videreformidlet til de lokale borgere på restaurantens egen Facebook-side.

– At vinde titlen som Årets Restaurant 2015 gør mig rigtig stolt, siger Peter Larsen, som glæder sig over den flotte kåring.

Restaurantens arbejde blev også fremhævet af Kim Trier Meyer, Director of Operations and Franchise i McDonald’s Danmark.

Powered by Labrador CMS