Her er den bedste bil du kan få i 2020

Det er den nye Peugeot 208, der er løbet med titlen som Car of the Year 2020.

Den nye Peugeot 208 har fået titlen som Car of the Year 2020 udnævnt af en jury af motorjournalister. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Peugeot/ Presse
Den nye Peugeot 208 har fået titlen som Car of the Year 2020 udnævnt af en jury af motorjournalister. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Peugeot/ Presse
Udgivet Opdateret

Juryen har talt!

Hvis du skal have den bedst mulige bil i 2020, så skal du altså et smut forbi en Peugeot-forhandler.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det blev – med stor avancement – den nye Peugeot 208, der løb med den fine titel. Det oplyser Peugeot Danmark i en pressemeddelelse.

208 kan det hele

En jury bestående af omkring 60 motorjournalister fra 23 europæiske lande har kåret Peugeot 208 til at være årets bil. Med 281 point nappede Peugeot førstepladsen foran Tesla Model 3, der fik 242 point, og Porsche Taycan, der fik 222 point.

Den nye 208 blev rost for sin teknologi og sit stilsikre design. Noget, som Brand Ceo ved Peugeot er stolt af.

– Jeg er meget stolt over, at den nye Peugeot 208 netop har vundet Car of the Year 2020. Dette trofæ understreger det dygtige håndværk og det store engagement, som alle mærkets teams har lagt i udviklingen af denne model, lød det fra Jean-Philippe Imperato i pressemeddelelsen.

Passer godt til danskere

Den nye Peugeot 208 findes som el-, benzin- og dieselbil. Det er blandt andet muligheden for at vælge, der gør, at det eneste danske medlem af juryen, der kårer årets bil, også ser store muligheder for, at Peugeot 208 vil være at finde på de danske veje.

– Peugeot 208 er et fornuftigt valg og var også blandt mine favoritter. Bilen passer flot ind på det danske marked og kan fås både som elbil, benzin- og dieselbil, siger Danmarks eneste COTY jurymedlem, Søren W. Rasmussen, redaktør på FDMs medlemsmagasin Motor, og tilføjer:

Peugeot 208 er en god repræsentant for de biler, der skal føre os gennem den grønne omstilling. I år var der hele tre elbiler med i finalefeltet, og udviklingen mod flere og flere elbiler ser ud til at fortsætte igen ved næste års kåring, hvor antallet af nye biler ventes at stige kraftigt. Vi står på den måde over for den største revolution, og det er Peugeot 208 med sin elbilsudgave et godt symbol på.

I Europa har mere end 110.000 kunder bestil Peugeot 208. Den elektriske version af bilen kommer dog først på markedet i Danmark til sommer.

Powered by Labrador CMS