Her er det: Julemandens telefonnummer

Ved du, du kan ringe til julemanden? Ikke? Så læs med her.

Ved du, du kan ringe til julemanden? Foto: Cololurbox.
Udgivet Opdateret

Julemandens telefonnummer? Er det et, dine børn har spurgt på? Eller om det i det hele taget findes?

Få svaret her.

Det kan godt være, at vi taler mindre og mindre i telefon, men når julen nærmer sig, er vi vilde med at ringe til julemanden.

Mere end 4.000 opkald om dagen måtte den gamle mand besvare sidste jul. Det viser tal fra TDC Group, der oplyser dem i en pressemeddelelse.

10.000 opkald – på en dag

Julemanden sidder klar til at høre danskernes ønsker hele året rundt, men ikke overraskende er årets travleste dag på telefonen juleaften, hvor han sidste år fik omkring 10.000 opkald.

I hele 2016 ringede mere end 330.000 børn og voksne til julemanden for lige at minde ham om deres juleønske, og bare i december fik den forjagede julemand 132.000 opkald,

Det er nu ikke kun i julen, at julemanden får opkald fra gavehungrende danskere. Ifølge tallene fra TDC fik julemanden 574 opkald om dagen i januar.

Om de kom fra utilfredse danskere, der ikke fik det ønskede, melder historien dog intet om.

Også om sommeren

Julemanden har ikke tid til at holde fri – heller ikke om sommeren; i juni måtte julemanden således besvare næsten 500 opkald om dagen.

De mange opkald til julemanden går imod den tendens, vi ser uden for julemandens værksted. Undersøgelser fra TDC Group viser nemlig, at kun hver anden dansker bruger mobiltelefonen til at tale i på daglig basis.

Så selvom det nu er 31 år siden, julemanden fik eget telefonnummer, har han næppe tænkt sig at opsige sit fastnetabonnement lige med det samme.

Til sammenligning fik julemanden i 2002 60.000 breve.

Om man snart kan sende en sms, en snap eller måske endda Facetime med den rødklædte julemand, må tiden vise.

Traditionen startede i 1986

Traditionen med, at man har kunne ringe til Julemanden startede i Sønderjylland i 1986, hvor Tele Sønderjylland opfandt denne tradition, og siden dengang har telefonerne glødet året rundt.

Hvis man klikker ind på ukendtnummer.dk er der seks anmeldelser af nedenstående. Et par – må man formode – er et forsøg på sjov. Det lykkes vist ikke helt.

Julemandens telefonnummer: Her er det så

Du kan ringe til julemanden på 70241207 (almindelig telefontakst).

TDC advarer dog om, at han godt kan lyde en smule forpustet, når han tager røret.

Powered by Labrador CMS