Her skal du være varsom: Det er de klammeste steder på hotelværelset

Mediet har allieret sig med en, der bør vide det.

Udgivet Opdateret

Skal du på sommerferie i år, så er det her den guide, du har ledt efter – måske endda uden at vide det. Avisen New York Post har forud for sommeren talt med eksperter inden for bakterier og andet ulækker snask.

Hele idéen er at finde frem til en række af de mest ulækre – og potentielt sygdomsgivende – steder, du bliver udsat for, når du opholder dig på et hotelværelse.

Allieret med Philip Tierno, der er ekspert og professor inden for mikrobiologi og patologi på New York University, forsøger avisen også at give svar på, hvad du som forbruger skal gøre, når du opholder dig på et hotelværelse.

Klik dig gennem galleriet og se, hvor der er klammest på et hotelværelse – også selv om der jævnligt gøres rent og ellers er ordentligt.

Forfærdelige hoteller

Newsbreak.dk har tidligere omtalt hoteller, der på ingen måde er anbefalelsesværdige, hvis man da skal tro på bruger-anmelder guiden Tripadvisor.

Med sammenlagt halvanden stjerne og brugeranmeldelser, der lyder “hotellet var beskidt, usle værelser, meget dårlige senge. Vi kom hjem en aften, hvor døren til vores værelse stod åben” (i øvrigt fra en dansker, red.) og “dette er uden tvivl det mest forfærdelige sted, jeg nogensinde har boet. Det stinker, er ildelugtende beskidt, og personalet i receptionen gav den mest forfærdelige kundeservice” er Berkeley Court Hotel i London blandt verdens absolut dårligst anmeldte på tjenesten Tripadvisor.

Du kan læse meget mere om de elendige hoteller i artiklen her “Du skal kun bo her, hvis det er sidste mulighed”: Her er verdens værste hoteller

Powered by Labrador CMS