Hobro og Sønderjyske delte i målrig affære

Efter en medrivende affære endte Hobro og Sønderjyske med et dele pointene ved slutresultatet 2-2.

Sønderjyske viste god fighterspirit ved at komme tilbage efter at have været bagud to gange. Hobro kom i front midtvejs i første halvleg, da Mads Hvilsom fik sat panden på et indlæg fra Martin Mikkelsen.

Et par minutter inden pausefløjtet fik Sønderjyske dog udlignet, da Søren Mussmann tæt under målet fik headet en nedfaldsbold i kassen.

Mads Hvilsom sendte med sit 15. sæsonmål Hobro tilbage i front, da kampuret havde rundet den første time, men bare minutter efter fik Sønderjyske udlignet igen, da Bjørn Paulsen sparkede bolden ind fra kanten af det lille felt.

Der skulle dog have været dømt frispark forinden, da Tommy Bechmann havde hånd på bolden, men det blev ikke dømt, og kampen endte derfor 2-2.

Pointdelingen betyder, at Sønderjyske nu har syv point ned til nedrykningsstregen og FC Vestsjælland, der dog kan barbere det forspring ned på mandag, når holdet skal op imod FCK.