Hollywood-stjerner med Bear Grylls på nye eventyr i ødemarken

I begyndelsen af næste år får de danske tv-seere mulighed for at stifte bekendtskab med helt nye sider af de store Hollywood-stjerner. Foto: SBS.
Udgivet Opdateret

I begyndelsen af næste år får de danske tv-seere mulighed for at stifte bekendtskab med helt nye sider af de store Hollywood-stjerner. Discovery Channels overlevelsesekspert Bear Grylls har nemlig inviteret en række af dem med i vildmarken i det nye programformat Running Wild with Bear Grylls.

Glæd dig til at opleve navne som skuespillerne Zac Efron, Channing Tatum og Ben Stiller samt komikeren Tom Arnold, den amerikanske sportsstjerne Deion Sandors og værtinden fra The Today’s Show Tamron Hall.

Fælles for de seks stjerner er, at de alle skal klare sig side om side med Bear Grylls i 48 timer på en øde location midt i vildmarken. De bliver blandt andet testet i diverse overlevelseskundskaber som at tænde bål og partere en levende slange, men også i klatrefærdigheder og mental styrke.

– Bear Grylls er uden sammenligning verdens mest populære overlevelsesekspert. I Running Wild kombinerer vi hans ekspertise med nogle af de største berømtheder i øjeblikket. Det her er et program, man ikke vil gå glip af, siger John Pollak, President of Electus International, der producerer programmet for Discovery Channel.

Bear Grylls er tidligere engelsk elitesoldat og kendt fra succesprogrammet Ultimate Survival (Man vs Wild), hvor han blandt andet har haft følgeskab af skuespillerne Jake Gyllenhaal og Will Ferrell. Bear har også udgivet selvbiografien ”Mod, sved og tårer” på det danske marked.

Running Wild with Bear Grylls får premiere på Discovery Channel i starten af 2015.

Powered by Labrador CMS