Hotelbibel gemte på frækt sextestamente

Et par pralede med at have haft sex 11 gange på under et døgn i siderne på en bibel på et værelse på Gilleleje Badehotel. De skrev også en liste ned over, hvor deres seksuelle udskejelser havde fundet sted. Du kan se hele listen ved at klikke gennem galleriet. Foto: Wikipedia
Udgivet Opdateret

Et par brugte en hotelbibel til at prale med deres yderst aktive sexliv under et hotelophold

En bibel er fast inventar på mange hotelværelser, men en af værelsesbibelerne på Gilleleje Badehotel er blevet brugt på en ret usædvanlig måde, skriver mx.dk. Et par har nemlig tilføjet deres eget testamente i bogen. Her praler de med, hvad de selv kalder for en sexrekord.

– Der blev i april måned sat rekord på dette værelse nummer 56. Vi har med stor nydelse præsteret at dyrke sex 11 gange på et døgn, skriver parret i bibelen.

Bagefter følger de op med en komplet oversigt over, hvor de 11 samlejer blev udført.

Det var et midaldrende venindepar, der opdagede den noget utraditionelle tilføjelse i bibelen, og ifølge Metroxpress har både de og hotelchef Pia Beck-Withen taget opdagelsen med et smil.

– De kom ned i receptionen og sagde: ‘Det er nok ikke så tit, I kigger i Bibelen’, og så viste de mig siderne, siger Pia Beck-Withen til mx.dk.

Hun mener, at kunne huske parret, der selv skriver, at de var på hotellet i påsken, og hun vurderer, at de har været mellem 20 og 25 år. Personligt mener hun ikke, at rekorden lyder urealistisk.

– Der var nogle af vores kokkeelever, der mente, det var pral. Men jeg kunne godt tro på den, siger Pia Beck-Withen.

Du kan se parrets gennemgang af, hvor de havde sex de 11 gange ved at klikke gennem galleriet ovenfor.

Parret afslutter deres sexpraleri med en opfordring til alle os andre om at forsøge at gøre dem kunsten efter:

– God fornøjelse og god påske. Tilføj gerne jeres egne rekorder!!!!, skriver de.

 

Powered by Labrador CMS