Hunden Hector fundet: Men historien fortsætter

Mark fik hunden Hector igen - men tyvene kontakter ham stadig på Facebook og telefon.

Udgivet Opdateret

Hunden Hector kom i slutningen af september på hele Danmarks læber, da en sønderknust amerikansk mand ved navn Mark Saccoccio vågnede til, at hans elskede belgiske malinois var blevet stjålet fra en bil parkeret på en parkeringsplads på et hotel vest for Aarhus.

Og stor var dramatikken, da Hector og ejer igen blev forenet dagen efter. Det har Newsbreak.dk tidligere skrevet om. Mark var blevet afpresset af hunde-tyvene, og tvunget til at aflevere 20.000 kroner i kontanter for at se sin elskede hund igen.

Det fortalte Vivi Gilsager fra Schæferhundeklubben i Danmark til Newsbreak.dk:

– De møder op, hvor Hector står i en snor – og så kommer Hector løbende hen til ham. Mark smider de 20.000 kroner, og hele holdet skynder sig væk med Hector, fortalte Vivi Gilsager om den vilde redningsaktion.

Afpresses stadig

Dermed skulle man tro, at historien havde fået en lykkelig slutning.

Men der bliver ved med at blive tilføjet krøller på halen. Aarhus Stiftstidende kan nemlig fortælle, at Mark stadig bliver chikaneret af hundetyvene.

De har talt med lederen af den amerikanske delegation, der deltager ved VM for schæferhunde i Randers i disse dage, Sean O’Kane. Det er som figurant – sparringspartner – for de deltagende hunde, at Hector deltager i VM.

Og amerikaneren fortæller, at Mark har modtaget beskeder på Facebook fra tyvene. Det har fået ham til at lukke sin profil, men lige lidt har det hjulpet. Derefter er de begyndt at ringe, fortæller Sean O’Kane til Aarhus Stiftstidende.

Og han er ikke imponeret af, at det stadig kan lade sig gøre:

– Jeg vil nødigt sige noget ufordelagtigt om det danske politi. Vi ved ikke, om de gør noget i sagen. Vi har i hvert fald intet hørt. Og vi har givet dem telefonnumre og Facebook-oplysninger, så det burde være rimeligt nemt at finde frem til dem, siger lederen af den amerikanske delegation, Sean O’Kane, der selv er politimand hjemme i USA til Aarhus Stifstidende.

Powered by Labrador CMS