Husker du det grufulde billede? Nu skal heroin-vrag i fængsel

Besvimede af heroin i bilen - med fireårigt barnebarn på bagsædet.

Udgivet Opdateret

Det uhyggelige billede over artiklen viser en 50-årig amerikansk kvinde og hendes kæreste, der er helt ude af bevidsthed på grund af et overforbrug af heroin. Billedet er taget af politiet, og det blev i stor stil delt verden over som skræk og advarsel. Årsagen er primært, at der på bagsædet af bilen befandt sig en fireårig dreng, der nu har vist sig at være den 50-årige kvindes barnebarn, som hun indtil nu har været værge for.

Fortvivlet ser den lille dreng ud, og nu er der en udvikling i sagen. Ganske som forventet er både bedstemor og hendes kæreste blevet idømt fængselsstraffe.

En dommer i East Liverpool i staten Ohio har idømt 50-årige Rhonda Pasek 180 dage bag tremmer, men kæresten James Acord på 47 år skal ind og sidde i hele 360 dage. Begge er dømt for at bringe et barn i fare, men Acords straf er blevet udmålt til at være længere, fordi han også har ført bilen, de tre sidder i, mens han var påvirket af heroin.

Over for CBS News har bedstemoderens advokat forklaret, at Rhonda Pasek er flov over den internationale omtale af billedet og ville bare have sagen overstået. Hverken hun eller James Acord har anket sagen.

Hvad angår den fireårige dreng, er han blevet tvangsfjernet og bor nu hos slægtninge i staten South Carolina. Så måske har den megen omtale af billedet ikke været forgæves.

Powered by Labrador CMS