Hvalpen Masi er blevet stjålet: Hjælp Camilla med at finde ham for 15.000 i dusør

Hundehvalpen Masi blev stjålet for en måned siden. Masis ejer giver 15.000 kroner i dusør, hvis du kan hjælpe med at finde hunden.

Udgivet Opdateret

For knap to måneder siden blev den fire måneder gamle hundehvalp Masi stjålet fra sin ejer i Odense i forbindelse med et indbrud. Det har fået ejeren og hendes veninde Camilla Campbell til at efterlyse hunden på Facebook.

Ejeren ønsker at være anonym, da hun tidligere har oplevet mange ubehagelige reaktioner på de sociale medier i forbindelse med eftersøgningen af hunden. Derfor har veninden Camilla Campbell taget over, og har via sin Facebook-profil efterlyst hvalpen. I skrivende stund har over 9.000 personer delt Camilla Campbells facebookopslag, hvor hun eftersøger Masi og udlover 15.000 kroner i dusør til den, der kan bringe hundehvalpen hjem til sin ejer.

– Vi har fået så mange henvendelser fra folk, der gerne vil hjælpe. Det er sindssygt, at der er så mange, der har delt opslaget, og vi er helt rørte over, at der har været så mange, siger Camilla Campbell til Newsbreak.dk.

Hun understreger, at Masis ejer og hendes 9-årige datter fortsat er meget påvirkede og kede af, at deres hvalp er forsvundet. Navnet på Masis ejer er redaktionen bekendt.

Efterlyst i flere lande

Ifølge Camilla Campbell har Politiet opgivet at finde hvalpen, men hun har langt fra givet op endnu.

– Vi har sendt efterlysningen til facebookgrupper i Tyskland, Norge og Sverige, og jeg har haft kontakt til polsk politi, hvor jeg også har efterlyst ham, siger Camilla Campbell.

Belært af en anden hundeejer, der har oplevet noget lignende og som lykkedes med at få sine hunde igen, er hun nu gået igang med at infiltrere forskellige lukkede facebookgrupper og hjemmesider på det sorte marked for at finde Masi.

– Men det er rigtig svært og et rigtig stort arbejde. Jeg er jo ikke detektiv. Så vi har brug for al den hjælp, vi kan få, siger Camilla Campbell, der er ansat ved Dragør Kommune.

Indtil videre har hun fået henvendelser fra folk, der har set hvalpen flere steder i Jylland. Indtil videre har dette dog ikke ført til mere.

Et medlem af familien

For nogle kan 15.000 i dusør lyde af meget, men Camilla Campbell understreger, at det for familien på ingen måde handler om pengene.

– Det er et medlem af familien, og der er en 9-årig pige, der brændende ønsker at få sin hund igen. Så det er heller ikke en løsning for os bare at købe en ny hund. Vi vil have ham tilbage, siger hun og fortsætter:

– Vi er selvfølgelig ikke naive, og vi ved jo godt, at han måske allerede er i Østeuropa, hvor han bliver brugt som hvalpefabrik. Men vi bliver simpelthen nødt til at tro på, at han kan komme hjem igen, siger Camilla Campbell.

Masi er af racen engelsk staff. Du kan se billeder af hvalpen i galleriet ovenfor.

Masi er desværre ikke den eneste hund, der er blevet stjålet. Her kan du læse om flere eksempler på lignende tilfælde:

Hvalpen Oswald blev røvet.

Camilla frygter det værste: -Har nogen stjålet min syge hvalp?

Populær narkohund stjålet to gange: Nu er to mænd anholdt

Powered by Labrador CMS