Inspireret af TV-serie: Kannibal-morder opløser politimands lig i syrebad

Politimandens lig blev fundet hakket i stykker, hvor nogle dele var blevet kogt og stegt af morderen.

Morderen blev inspireret af den populære tv-serie Breaking Bad.Foto: Archives du 7e Art/AMC / SCANPIX
Foto: Archives du 7e Art/AMC / SCANPIX

Udgivet Opdateret

50-årige Stefano Brizzi er blevet kendt skyldig i at myrde politimanden Gordon Semple. Parret mødtes over den populære dating-app for homoseksuelle, Grindr. Men hvad, der skulle have været en eftermiddag med sex, endte i forfærdelse. Det skriver Daily Mail.

Gordon Semple mødtes med Brizzi i sin lejlighed i London 1. april midt i arbejdstiden. Planen var en eftermiddag med sex, men i stedet kvalte Brizzi politimanden, som han efterfølgende skar i stykker. Han prøvede at skille sig af med liget ved hjælp af et syrebad inspireret af den populære TV-serie Breaking Bad.

Andre kropsdele blev stegt, kogt og muligvis spist. Nogle dele blev også fundet i Brizzi’s skraldespand samt containere på ejendommen.

“Jeg slog ham ihjel sidste uge”

Semble blev meldt savnet af familien 2. april, da han ikke kom hjem. Her startede en stor eftersøgning, og seks dage efter mordet fandt politiet Sembles lig. Brizzis naboer undrede sig nemlig over stanken i lejligheden og ringede til politiet. 9. april blev Brizzi tiltalt for mordet.

Da politiet bankede på, åbnede Brizzi døren i pink underbukser og med aviator-solbriller.

– Jeg har prøvet at opløse liget. Jeg har slået en politibetjent ihjel. Jeg slog ham ihjel sidste uge. Jeg mødte ham på Grindr og slog ham ihjel. Satan bad mig om det, fortalte han betjentene.

Men senere insisterede han på, at Semble døde under voldelig sex, og at han gik i panik, da han opdagede, han var en betjent.

– Næret af stoffer myrdede Stefano Brizzi Gordon og begyndte herefter systematisk at skille sig af med hans lig, en proces der er forfærdelig at læse og høre om, sagde politidirektøren Peter Ayling i retten og fortsatte:

– Efterforskningen har bevist de sygelige længder, han gik mod for at skille Gordon ad og fjerne hans lig. Ikke kun lige efter mordet, men også over de følgende dage.

Orgie med stoffer i nabolaget

Brizzi og Semble havde prøvet at overtale andre homoseksuelle mænd i området til at være med i et orgie med stoffer. En såkaldt “chemsex”-fest. Kun én mand havde aftalt at mødes med dem, men Brizzi sendte ham væk over samtaleanlægget med ordene:

– Vi har en situation her. Nogen er blevet syg, men vi tager os af det. Så vores fest er aflyst.

Man tror, at han kom i det øjeblik, Brizzi kvalte Semble.

Mord inspireret af TV

– I januar 2014 slog Steven Miles, der var 16 år på daværende tidspunkt, sin kæreste Elizabeth Thomas ihjel i sin families hjem. Teenageren var besat af den amerikanske TV-serie Dexter og ville gerne efterligne hovedpersonen, der ikke kun er kriminalteknikker men også seriemorder. Han blev idømt 25 års fængsel for at myrde 17-årige Elizabeth, han voldsomt stak ned, inden han skilte hendes lig ad.

– I april 2011 slog 14-årige Daniel Bartlam sin mord Jacqueline ihjel i deres hjem i Redhill Nottingham. Han var blevet inspireret af et plot fra Coronation Street. Han slog sin mor syv gange med en hammer, inden han hældte petroleum udover hendes soveværelse og satte ild til hjemmet. Liget af moren kunne kun blive identificeret med hendes tænder.

– I november 2001 slog 24-årige Thierry Jaradin sin nabo Allison Cambier ihjel. 15-årige Allison besøgte Jaradin en dag efter skole, men under besøget undskyldte han sig for at gå ind i et andet rum. Her tog han et Ghostface kostume fra filmen Scream på og begyndte at angribe den unge pige. Efter det koldblodige angreb viste det sig, at Jaradin havde stukket Allison mere end 30 gange.

Kilde: Daily Mail & Movie Pilot

Brizzi har nægtet sig skyldig i mord, men har indrømmet obstruktion for retsmedicinerens arbejde ved at hakke Sembles lig i stykker for at skille sig af med den.

Powered by Labrador CMS