Ishockey-kamp stoppet: Politiet måtte i gang

Fredagens kamp mellem Rungsted og Rødovre i Metal Ligaen blev afbrudt undervejs på grund af tilskuerballade.

Rungsted Seier Capital skal møde Rødovre Mighty Bulls igen søndag. (Arkivfoto) Foto: Thomas Sjørup/Scanpix
Udgivet Opdateret

De forsvarende danske ishockeymestre fra Rungsted Seier Capital fandt fredag vindermelodien.

Her blev det til den første sejr efter fem nederlag i træk, da Rødovre Mighty Bulls på udebane blev slået 2-0.

Artiklen fortsætter under videoen

Men det er nok ikke resultat, de to hold vil huske kampen for. Midtvejs i tredje periode måtte spillerne således holde en ufrivillig pause på cirka 20 minutter.

Før kampen havde tilskuere affyret fyrværkeri og andre former for pyroteknik, og det fortsatte under kampen, ligesom der opstod tumult på tilskuerpladserne.

Det fik sikkerhedspersonalet i Rødovre Centrum Arena til at føre flere personer ud af arenaen, hvor der opstod uroligheder, skriver TV2 Sport.

En blev anholdt

Over for Ekstra Bladet fortæller vagthavende hos Københavns Vestegns Politi, Morten Steen, at en enkelt person er blevet anholdt udenfor arenaen.

Først lød det, at det var politiet, der havde anmodet om at få kampen stoppet, men sådan forholder det sig ikke.

– Det var kontrollørerne, der bad om at få kampen stoppet. Det er ikke noget, som politiet bad om, men vi assisterede dog og hjalp til. Der opstod efterfølgende ballade, og en enkelt betjent blev spyttet på, og derfor har vi anholdt en person, siger Morten Steen til Ekstra Bladet.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Københavns Vestegns Politi.

Mødes igen søndag

Sejren bringer Rungsted op på 48 point på Metal Ligaens tredjeplads.

Rødovre, der ligger næstsidst med 37 point, får mulighed for revanche, når de to hold igen står overfor hinanden søndag.

Rungsted kom foran 1-0 efter lidt over 15 minutters spil, da Nikolaj Rosenthal sendte pucken i nettet.

Med cirka tre minutter tilbage af anden periode blev det 2-0 ved Rasmus Thykjær Andersson, som scorede i powerplay til kampens slutresultat.

Metal Ligaens tophold, Aalborg Pirates, kom også tilbage på sejrskurs efter to nederlag i træk, da Sønderjyske ude blev slået 4-3 efter forlænget spilletid.

Martin Højbjerg scorede det afgørende mål efter kun 1 minut og 23 sekunder af den ekstra periode.

Tidligere fredag vandt Herlev Eagles 6-3 over Herning Blue Fox.