Jagt på børnelokker i rød bil

Nu advarer skole lærere og elever mod en mand i en rød bil.

Udgivet Opdateret

En skole i Frederikshavn har været ude for to lignende episoder, hvor en mand i en rød bil forsøger at få skoleelever med op at køre.

Nu advarer skolen forældrene. Det skriver Kanal Frederikshavn.

Tirsdag sendte Bangsbostrand Skole denne besked ud:

“I sidste uge var en elev fra indskolingen – på vej hjem fra skole – udsat for, at en mand i en rød bil med hvid stribe på stoppede op og spurgte, om han ikke ville med ud at køre en tur. 
Drengen gik heldigvis tilbage til skolen og ringede hjem. Det viser sig, at en pige fra udskolingen for tre uger siden var udsat for noget lignende af samme mand.
Begge episoder er anmeldt til politiet. Det er måske en anledning til at tage en snak med jeres barn om forholdsregler i sådanne situationer”, står der i meddelelsen.

Der er ikke et signalement af manden, men han kører altså i en rød bil med en hvid stribe på.

Siden udsendelsen af mailen er der dog kommet en smule skred i tingene.

– Vi fik en opringning her til formiddag (onsdag. Red.) fra en borger, som mener at vide, hvem der kører rundt i en rød bil med hvid stribe på, oplyser politikommissær Lars Jensen fra Lokalpolitiet i Frederikshavn til Kanal Frederikshavn.

Politiet tager det alvorligt

Efter de to episoder kører politiet oftere forbi skolen.

– Vi øger selvfølgelig patruljeringen omkring skolen, og vi er ekstra opmærksomme på de henvendelser, som eventuelt kommer i sagen. Vi skal selvfølgelig have en snak med manden om hans hensigter, oplyser Lars Jensen til Kanal Frederikshavn.

Politiet har ikke et signalement af manden.

– Men der kører ikke mange røde biler rundt med hvid stribe på, så vi forventer at finde manden, siger Lars Jensen.

Powered by Labrador CMS