Jim Carrey uigenkendelig efter ekskærestes selvmord

Kan du genkende ham?

Det er sådan her vi kender ham. Men i de senere år er Jim Carrey kommet til at se værre og værre ud. Klik til næste billede for at se, hvordan han ser ud nu.Foto: LUCY NICHOLSON / SCANPIX
Det er sådan her vi kender ham. Men i de senere år er Jim Carrey kommet til at se værre og værre ud. Klik til næste billede for at se, hvordan han ser ud nu.Foto: LUCY NICHOLSON / SCANPIX
Udgivet Opdateret

Jim Carrey har holdt lav profil, siden hans ekskæreste begik selvmord i september 2015. Men påsken var alligevel nok til at få ham ud af gemmerne og dele et sjældent selfie med sine følgere på Twitter. Men hans følgere var ikke lige positive og svarede ved at kalde ham uigenkendelig. Det skriver Daily Mail.

På billedet poserer skuespilleren med en lille kanin og en gulerød. Til billedet har han skrevet:

– Glædelig påske eller pesach eller hvilken som helst grund til, at du hygger dig den her weekend.

Selvmord gør stjerne gammel

Den 55-årige skuespiller har stadig sit efterhånden velkendte lange hår og buskede grå skæg, hvilket har fået nogle fans til at kommentere på hans aldrende udseende. For selvom stjernen smiler på billedet, mener flere, at det er tydeligt, at hans ekskæreste Cathriona Whites selvmord har taget hårdt på skuespilleren.

– Jeg blev nødt til at kigge på det her billede i fem minutter, inden min hjerne forstod, at det var Jim Carrey, skrev en til hans billede.

– Jeg kan ikke genkende dig, skrev en anden.

Bar ekskærestens kiste

Carrey har da også holdt lav profil, siden selvmordet i 2015 blev efterfulgt af et søgsmål mod ham fra familien i forhold til Whites død.

Parret havde været sammen i halvandet år, men var ikke sammen da White døde. Carrey var alligevel med til hendes begravelse i hendes hjemby i Irland, hvor han var med til at bære kisten ud.

Selvom nogle ser Carreys udseende som et resultat af stress fra Whites død og det efterfølgende søgsmål, havde han et lignende skæg i maj 2015, hvor han var sammen med White.

“Carrey gav min datter kønssygdomme”

Efter Whites død sagsøgte hendes mor og eksmand Carrey for at have givet White de receptpligtige piller, som hun brugte til at begå selvmord med. Søgsmålet kom først i oktober 2016, efter Carrey var blevet budt velkommen til begravelsen af sin tidligere svigerfamilie.

Ifølge moren gav Carrey White tre kønssygdomme igennem deres forhold. Da White konfronterede Carrey kaldte hans hende en “luder” og truede med at pudse sine dyre advokater på hende, for at få hende til at tie stille. Moren mener, at det fik hendes datter til at have følelsesmæssige problemer, inden hun tog en overdosis af piller, som Carrey havde givet hende. Derfor er han ansvarlig for hendes død, mener de pårørende.

Carreys advokat, Marty Singer, har tidligere prøvet at skyde søgsmålet ned ved at kaldet det et “svindelnummer” og påstår, at White og hendes mor ikke havde et godt forhold.

Powered by Labrador CMS