Juicebar overtager banegårds modeltog

Foto: Aarhus Kommune
Udgivet Opdateret

Modeltoget på Aarhus Banegård er lige nu lukket af, men kommer i fremtiden til at blive en del af en ny Joe and The Juice-café.

Det sidste stykke tid har et af Aarhus Banegråds klenodier været lukket af for offentligheden. Ventesalen og dermed det velkendte modeltog er nemlig blevet lukket af, fordi salen er ved at blive omdannet til Joe and the Juice-café. Modeltoget kommer dog tilbage igen, forsikrer underdirektør i DSB Ejendomme, Jes Transbøl.

– Der er blevet lavet en aftale med Joe and the Juice om, at modelbanen bliver stående inde i deres forretning, og at de beløb, den tjener, bliver administreret på samme måde som hidtil, siger Jes Transbøl.

To-kronerne, der bliver smidt i modelbanen for at få togene til at køre, bliver en gang om året uddelt til lokale velgørende organisationer.

Fokus på kundeservice

Jes Transbøl oplyser, at der kommer nye bænke i gangarealet foran den tidligere ventesal som erstatning for salen. Han mener ikke, at det er noget problem, at Aarhus Banegård dermed mister sin ventesal, og at modeltoget kommer til at befinde sig inde i en butik frem for på et “neutralt” venteområde.

– Det, der er vigtigt for os, er hele tiden at udvikle banegården og gøre den så interessant som muligt for vores kunder. Vi synes, at Joe and the Juice tilfører en god mulighed for vores kunder. Det har jo så nogle konsekvenser, men heldigvis er det ikke en af konsekvenserne, at modelbanen forsvinder, siger Jens Transbøl, der peger på, at ventesalene på for eksempel Københavns Hovedbanegård og Nørreport Station også er blevet nedlagt for en del år siden.

– Jeg kan garantere, at vores primære fokus er på at skabe kundevendte funktioner. Det her handler om at servicere vores kunder, siger Jes Transbøl.

Besøgende på banegården skal ikke vende længe på igen at kunne besøge modeltogbanen. Jes Transbøl mener, at Joe and the Juice efter planen åbner torsdag morgen. Åbningstidspunktet er dog ikke bekræftet af Joe and the Juice.

Powered by Labrador CMS