Juventus lægger Eriksen på is

Christian Eriksen. Foto: MICHAELA REHLE/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Juventus dropper Christian Eriksen og kigger andetsteds i jagten på forstærkninger. Den danske landsholdsspiller er ganske enkelt for dyr.

Det er ikke mange dage siden, Christian Eriksen for føste gang blev nævnt i forbindelse med den italienske mesterklub, Juventus. Alligevel synes forbindelsen allerede nu at være lagt på køl i sommervarmen.

Grunden er såre simpel. Eriksens engelske klub, Tottenham, har sat et himmelhøjt prisskilt på den danske landsholdsspiller. Et prisskilt, Juventus under ingen omstændigheder kan imødekomme.

Juventus, der jagter en offensiv midtbanespiller i kølvandet på salget af Arturo Vidal til Bayern München, har derfor vendt blikket mod andre muligheder. Endda andre muligheder i Premier League.

Ifølge italienske La Gazzetta dello Sport forsøger klubben at lande Chelseas colombianske kantspiller, Juan Cuadrado, og Eriksens holdkammerat i Tottenham, Erik Lamela.

Både Cuadrado og Lamela har skuffet fælt efter ankomsten til Premier League, hvor de – trods enorme salgspriser – aldrig er blevet stamspillere for deres klubber.

De har dog tidligere vist store kvaliteter i Serie A for hhv. Fiorentina og AS Roma, og det er derfor Juventus ser et lys i dem. Denne gang altså på bekostning af Christian Eriksen.

Powered by Labrador CMS