Kabel skåret over: 6.000 står uden internet

TDCs Internet i Silkeborg er ude af drift. Først onsdag forventer TDC at have løst problemet.

Udgivet Opdateret

Bor du i Silkeborg-området og er du ved at gå ud af dit gode skin over, at dit internet ikke fungerer?

Så er her grunden: Et kabel er nemlig blevet skåret over, og det påvirker netforbindelsen i et stort område. Faktisk er omkring 6.000 silkeborgensere ramt. Det skriver TV2 Østjylland på sin hjemmeside.

Internetnedbruddet skete i forbindelse med gravearbejde til en parkeringskælder. Her blev et stort forsyningkabel skåret over og har lagt de mange tusinde brugere ned – eller i hvert fald deres computere.

– Vi regner med at have alle kunder på igen i løbet af søndag, senest mandag, siger talsmand for TDC Frederik Stentoft Berling til TV2 Østjylland.

TDC skriver på deres side for driftsinformation, at de forventer at fejlen er rettet inden onsdag den 5. oktober. Screendump: TDC.
TDC skriver på deres side for driftsinformation, at de forventer at fejlen er rettet inden onsdag den 5. oktober. Screendump: TDC.

På TDCs egen hjemmeside er man dog lidt mere tilbageholdne med, hvornår problemet er løst.

Som det fremgår af screendumpet her over, så forventer TDC nemlig først at fejlen er rettet inden onsdag den 5. oktober klokken 14.

TDC oplyser dog, at de har fået nogle af kunderne online igen. Det drejer sig om blandt andet om Politiet, der som nogle af de første fik adgang til nettet igen.

Det er ikke lykkedes Newsbreak.dk at få en kommertar fra TDC om problemet.

Powered by Labrador CMS