Kæmpe 90’er fest kommer til Odense

Haddaway. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

Der er godt nyt til alle, der stadig går og drømmer om dancepoppen fra 90’erne. Den 22. august rykker minifestivallen “Vi Elsker 90’erne” til Odense med 22 af årtiets største kunstnere og mere end 13 timers non-stop musik.

“What Is Love”, “I Can’t Stand It”, “Boom Boom Boom Boom”, “Vill Ha Dig” og “Saturday Night” fra artister som Haddaway, Twenty 4 Seven, Vengaboys, Drömhus og Whigfield. Hits, der vækker genklang hos alle, der er født inden for de seneste 40 år. De var alle med til at sætte skub i pop- og dancemusikkens helt store årti, og flere af de helt store stjerner begyndte deres karriere i 90’erne.

Snart behøver fynboerne dog ikke nøjes med at lytte til årtiets popfænomener på stereoanlæget. Under dette års HCA Festivals kommer “Vi Elsker 90’erne” til Odense og Kongens Have, med en perlerække af de største kult-kunstnere fra dengang.

Musikken fra et årti

Tue Kempf er promotor hos JVB Concerts. Han ser meget frem til at byde de mange stjerner velkomne i Odense.

– Vi Elsker 90’erne er en helt unik samling af 90’ernes kendte og elskede ikoner indenfor dance- og popmusikken. Det er en kæmpe fest med alle de kunstnere, der stadig har en stor plads i hjertet hos mange popfans verden over, og vi er meget glade for at kunne bidrage til HCA Festivals med arrangementet, fortæller han.

Publikum kan se frem til en dag og aften i selskab med Scooter, Vengaboys, Infernal, Sound of Seduction, Rednex, Snap!, Dr. Alban, Haddaway, DJ Sash!, S.O.A.P, DR. Bombay, Twenty 4 Seven, Alice DJ, Drömhus, Hit ‘n Hide, Rockers By Choice, Whigfield, Sydney Youngblood, Cut n’ Move og Blå Øjne til en musikfest, der begynder klokken 11 og først slutter 13 timer senere, når de sidste poptoner er fadet ud.

En kendt succes

“Vi Elsker 90’erne” har siden 2011 spillet flere andre steder i landet, senest med en stor koncert i Rødovre sidste år, og er kendt for at levere en totaloplevelse for de mange fans.

– Alene antallet og kvaliteten af kunstnerne gør koncerten til noget specielt, men vi lægger desuden meget vægt på, at hele dagen skal være én lang fest for publikum. 90’ernes popmusik lægger op til fest, farver og godt humør, og det støtter alt omkring arrangementet op om, fortæller Riffi Haddaoui, der, sammen med Dan Rachlin, agerer konferencier på “Vi Elsker 90’erne”.

Billetter til koncerten kan købes via Billetnet.dk.

Gense musikvideoen med Haddaway “What is love” nedenunder…

Powered by Labrador CMS