Kalder stjerne for "det værste menneske"

Realitystjerne langer hårdt ud efter "Phoebe" fra 'Friends'

Udgivet Opdateret

Da realitystjernen Spencer Pratt på TikTok blev spurgt, hvem der er den mest flabede kendis, han har mødt, kom svaret prompte: 

- Årh, det er nemt. Phoebe fra 'Friends' (Lisa Kudrow, red.). Hun er uden tvivl et af de værste mennesker, jeg nogensinde har været i kontakt med. 

Bizar konfrontation

Spencer Pratt fortæller om konfrontationen med 'Friends'-stjernen: 

- I 2009 var Heidi (Pratt's hustru, red.) og jeg inviteret til vores første A-liste-fest. Det var tydeligt, da vi ankom, at ingen ønskede, vi var der. (...) Heidi og jeg var ligeglade, for der var lækker mad og fri bar, fortæller han og fortsætter: 

- Da vi sad og spiste lidt kaviar, henvendte Phoebe (Lisa Kudrow, red.) sig til os, hvilket var lidt chokerende, eftersom ingen havde snakket til os hele festen. Lige foran mig sagde hun til Heidi, at hun skulle se at komme væk fra mig så hurtigt som muligt, fordi jeg havde tænkt mig at myrde Heidi, og at jeg havde seriemorder-øjne. 

Grinede ikke 

Spencer Pratt og hustruen ventede med at svare for at se, om kommentaren var ment som en joke, men Lisa Kudrow grinede ikke - hun gik blot væk fra parret.

- Det er det mest ubehagelige øjeblik, jeg nogensinde har været ude for med et andet menneske, fastslår realitystjernen. 

Lisa Kudrow langede angiveligt hårdt ud efter realitystjernen Spencer Pratt.
Lisa Kudrow langede angiveligt hårdt ud efter realitystjernen Spencer Pratt.
Powered by Labrador CMS