Karsten Ree og Janni Christensen: Kærlighed mod alle odds

For første gang nogensinde åbner milliardæren Karsten Ree døren til sit ekstraordinære liv på Strandvejen i Vedbæk. Foto: SBS Media.
Udgivet Opdateret

Ny reportageserie på Kanal 5.

For første gang nogensinde åbner milliardæren Karsten Ree døren til sit ekstraordinære liv i palæet på den rigtige side af Strandvejen i Vedbæk, hvor han bor med sin nye kærlighed, ”Oddset-pigen” Janni Mathorne Christensen.

Det sker i Kanal 5’s nye reportageserie ”Janni og Karsten – kærlighed mod alle odds”, der har premiere på skærmen til efteråret. Her følger vi Janni og Karsten gennem tykt og tyndt i deres stormfulde forhold, der har været præget af turbulens, rygter og ondsindet sladder lige fra begyndelsen. Den slags, der har tendens til at følge i kølvandet, når aldersforskellen er stor, formuen endnu større og når den kvindelige part i forvejen er dømt for at have snydt en ældre rigmand for halvanden million kroner.

I ”Janni og Karsten – kærlighed mod alle odds” følger vi parrets glamourøse liv, når Janni og Karsten tager til Kenya, hvor Karsten har sin Karen Blixen Camp, eller når de sammen tager en sviptur til London for at hente en ny Cobra-bil, som Karsten har forelsket sig i. Men vi er også med, lige fra Janni får sin fængselsdom på halvandet år for at have bedraget en ældre rigmand, til hun skal ind og afsone i Horserød.

– Vi er enormt glade for og stolte af at kunne præsentere denne reportageserie med Karsten Ree og Janni Christensen på Kanal 5. De er uden tvivl et af Danmarks mest fascinerende og umage par, som der forståeligt nok allerede har været meget blæst om. Vi har fået ubetinget adgang til deres ekstraordinære liv på godt og ondt, og jeg tør godt love, at vi får set nogle sider af parret, som aldrig før har været vist, siger programdirektør hos SBS Discovery Media, Maiken Wexø.

”Janni og Karsten – kærlighed mod alle odds” er produceret af STV og får premiere til september.

Powered by Labrador CMS