Kender du stedet her? Politi har brug for hjælp

Et barn er blevet sexmisbrugt her, og Europol - det fælleseuropæiske politisamarbejde - har brug for hjælp til at identificere det.

Udgivet Opdateret

Europol, der er det fælleseuropæiske politisamarbejde, efterlyser på sin hjemmeside hjælp til at komme videre i en alvorlig sag om sexmisbrug af et barn. Derfor deler Europol nu to billeder af et ikke nærmere defineret sted.

Her, skriver enheden på sin hjemmeside, er et barn blevet misbrugt, og derfor vil Europols efterforskere gerne høre fra alle, der eventuelt må vide, hvor billederne er taget, så stedet kan identificeres.

“Det ligner et fredeligt sted, men omkring disse huse er et barn blevet seksuelt misbrugt. Ved du, hvor det er?”, skriver Europol på Twitter.

På sin hjemmeside har Europol et helt billedarkiv over sager af lignende karakter, hvor en vigtig – og manglende – brik er identifikationen af et sted eller en genstand. I skrivende stund er der 29 billeder på den hjemmeside.

Politiet efterlyser viden om alle stederne, og hvis du kan genkende nogle af dem, så kan du også via samme side kontakte Europol.

Ingen steder fremgår detaljer om sagerne eller de pågældende steder, men fælles for de delte billeder er, at politiet er løbet panden mod en mur i de pågældende sager, og der er således ikke flere umiddelbare efterforskningsmuligheder.

“Vi er overbevist om, at jo flere øjne, der kommer på, jo flere ledetråde får vi, og til syvende og sidst vil det hjælpe med at redde disse børn”, skriver Europol.

Powered by Labrador CMS