Kendispar gifter sig

Efter seks år sammen har musicalskuespillerinden Andrea Lykke Oehlenschlæger og musikeren Ludvig Brygmann sagt ja til hinanden

Udgivet Opdateret

2023 er eksploderet af kærlighed for det danske kendispar Andrea Lykke Oehlenschlæger og Ludvig Brygmann.

Den 25-årige musicalskuespillerinde og den 33-årige musiker er nemlig blevet gift.

Det afslører gommens celebre forældre, entertaineren Martin Brygmann og dramatikeren Line Knutzon, i en række stories - det vil sige tidsbegrænsede klip - på deres respektive profiler på sociale medie Instagram.

Deler bryllupsbillede

I et nyt Instagram-opslag deler det nygifte par et bryllupsbillede.

- Vi blev gift i går og havde verdens bedste dag med vores elskede datter og familie, skriver parret.

Ludvig Brygmann friede til Andrea Lykke Oehlenschlæger i foråret 2022 under en tur til Amsterdam efter fem års forhold.

I efteråret 2022 afslørede Andrea Lykke Oehlenschlæger og Ludvig Brygmann, at de skulle være forældre, og i marts 2023 kom lille Vilde til verden. (Arkivfoto).
I efteråret 2022 afslørede Andrea Lykke Oehlenschlæger og Ludvig Brygmann, at de skulle være forældre, og i marts 2023 kom lille Vilde til verden. (Arkivfoto).

- Hun sagde ja, jublede Ludvig Brygmann på Instagram, da han delte nyheden med sine følgere på det sociale medie.

Gravid under "Vild med dans"

I efteråret 2022 afslørede parret, at det skulle være forældre.

Der gemte sig nemlig en sød hemmelighed under Andrea Lykke Oehlenschlægers dansekjoler under den seneste sæson af "Vild med dans".

Kort inden showstart fandt hun ud af, at hun ventede sit og Ludvig Brygmanns første barn.

- Den bedste far i verden

Andrea Lykke Oehlenschlæger skulle have spillet hovedrollen i musicalen "Hair", men blev grundet graviditeten nødt til at melde fra. Hun blev i stedet erstattet af sin tvillingsøster, Saba Lykke Oehlenschlæger.

I marts 2023 kom lille Vilde så til verden.

FUN FACTS OM VILD MED DANS

  • I alt 208 nydansere har modigt indtaget dansegulvet i ’Vild med dans’ gennem tiden og 38 professionelle dansere har medvirket i ’Vild med dans’.
  • Første sæson af ’Vild med dans’ (2005) blev sendt om lørdagen og var kortere end de efterfølgende, da man var usikker på programmets succes. 1,3 millioner seere så finalen i første sæson, og TV 2 bestilte straks en anden sæson. Her blev finalen set af 1,9 millioner seere, og VMD-finalen blev det mest sete fredagsunderholdning i 10 år.
  • Budgettet var ikke stort til sæson 1. Derfor købte man blandt andet en masse børnelamper fra Ikea som studielys, der endte med at pynte i studiet de første mange sæsoner.
  • I de første sæsoner af ’Vild med dans’ lejede og lånte man kjoler til programmet, da budgetterne var små, og der var kun en kostumier og en assistent, der stod for at klæde de medvirkende på. I dag danner systuen arbejdsplads for omkring ti skræddere, der hver sæson syer op mod 100 kjoler - både nye og tidligere anvendte kjoler. Christina Ramlau har stået i spidsen for systuen i alle tyve sæsoner.
  • Omdansen blev først introduceret midt i sæson 5 - indtil da røg det par, der samlet set havde den laveste score, direkte ud af programmet uden en ekstra chance.
  • Foruden at være dommer var Jens Werner konsulent på de første sæsoner. Her hjalp han produktionen med alt fra, hvilket underlag man skulle danse på, til hvor hurtig musikken skulle være i en vals. Udover Jens Werner har Anne Laxholm været dommer i ’Vild med dans’ siden allerførste sæson og i alle tyve sæsoner.
  • Freja Kirk og Claudia Rex var i 2021 det første kvindelige dansepar i den danske ’Vild med dans’-historie.
  • Silas Holst og Jakob Fauerby var i 2019 det første ’Vild med dans’-vinderpar af samme køn i verden.
  • Titelmelodien til ’Vild med dans’ er en latinamerikansk versionering af Danseorkestrets ’Regndans’.
Kilde: TV 2

- Tak til Ludvig Brygmann for at være den bedste far og kæreste i verden. Vi gjorde det!, jublede Andrea Lykke Oehlenschlæger i et opslag på Instagram, kort efter at de fik deres lille datter.

Powered by Labrador CMS