Kendt DR-reporter går til Finansrådet

DRs erhvervskorrespondent Nina Munch-Perrin bliver om en måned ny kommunikationsdirektør i Finansrådet.

Foto: David Perrin/DR.
Udgivet Opdateret

DRs erhvervskorrespondent Nina Munch-Perrin bliver om en måned ny kommunikationsdirektør i Finansrådet.

Finansrådet har pr. 15. december ansat Nina Munch-Perrin som kommunikationsdirektør og dermed chef for en nyoprettet kommunikationsafdeling.

Ansættelsen sker som led i den fornyelse af Finansrådet, som adm. direktør Ulrik Nødgaard har sat i gang. Fornyelsen tog sin begyndelse i oktober, da tre underdirektører i og pressechef gennem mange år, Mikael Winkler, blev fyret.

»Kommunikation er en af hjørnestenene i vores fornyelse, og i den forbindelse er jeg utrolig glad over, at vi har fået Nina Munch-Perrin med på holdet,« skriver Ulrik Nødgaard i en pressemeddelelse.

Skal indgå i daglig ledelse

Nina Munch-Perrin kommer fra en stilling som erhvervskorrespondent i DR, og hun kommer til at indgå i den daglige ledelse af Finansrådet og vil til dagligt referere til vicedirektør Louise Mogensen.

»Vi er meget tilfredse, men også meget forventningsfulde over at få Nina med på det nye ledelseshold. Det er helt centralt for vores nye strategi, at vi styrker og udvikler Finansrådets kommunikation med omverdenen, og det glæder vi os til, at Nina vil løfte,« siger Louise Mogensen.

»Den kommunikative opgave, der skal løftes, er ikke kun spændende, men også vigtig. Jo ikke kun for den finansielle sektor, men i mine øjne for hele Danmark. Jeg glæder mig til at lære sektoren at kende indefra og komme i gang med arbejdet,« siger Nina Munch-Perrin.

Finansrådets pressechef gennem mange år Mikael Winkler blevet afskediget.

Powered by Labrador CMS