Kendt filminstruktør tæt på at dø søndag: Én beslutning blev afgørende

Filminstruktøren Kevin Smith er indlagt, afslører han selv.

Udgivet Opdateret

“Jeg ville være død.”

Sådan skriver filminstruktør, skuespiller og forfatter 47-årige Kevin Smith på Twitter i et opslag mandag morgen (dansk tid). Han er akut blevet indlagt og opereret efter ifølge eget udsagn at have lidt et “ekstremt voldsomt hjerteanfald” søndag aften lokal tid.

Instruktøren havde netop færdiggjort en forestilling i Oxnard i staten Californien, da han følte ubehag. I stedet for at gå på scenen til endnu en forestilling om samme aften, valgte Kevin Smith at reagere på følelsen. Det viste sig – med al sandsynlighed – at have reddet hans liv, skriver Smith.

“Lægen, der reddede mit liv, fortalte mig, at jeg havde en 100 procents blokering af min LAD-arterie (en venstre frontal nedadgående arterie, red.). Hvis ikke jeg havde aflyst show to for at tage på hospitalet, ville jeg være død her til aften”, skriver han.

Manden, der er kendt for komiske storhits som Clerks og Dogma, har i årevis lidt af ekstreme vægtudsving. I 2008 vejede Smith for eksempel mere end 180 kilo, men i dag er han nærmere – sandsynligvis under – 100 kilo og har i nogle år set sund og rask ud.

Det er ikke oplyst, om dette har haft betydning for hans hjerteanfald.

“Jeg er stadig oven på jorden”, slutter Kevin Smith tweetet, der er behæftet med billedet her:

Powered by Labrador CMS