Kendt rapper i skyderi: Rival anholdt

Det var tilsyneladende et opgør i hip hop-miljøet, der lå til grund for et skyderi søndag, hvor rapperen Fetty Wap var involveret.

Skyderiet skete på Montclair Deli på Montclair Avenue i Paterson, New Jersey. Foto: Google Streetview
Skyderiet skete på Montclair Deli på Montclair Avenue i Paterson, New Jersey. Foto: Google Streetview
Udgivet Opdateret

Søndag var den kendte rapper Fetty Wap, hvis borgerlige navn er Willie Maxwell, involveret i et skyderi i Paterson i den amerikanske stat New Jersey.

Det er uklart, hvad der præcist er foregået, men angiveligt kom to grupper op at skændes i en “deli” i Paterson. De to grupper gik udenfor, og her udviklede der sig hurtigt tumult og skyderi mellem de to grupper.

Nu tyder meget på, at der var tale om et opgør mellem to slæng i hip hop-miljøet, der i længere tid har haft et udestående med hinanden.

AP skriver, at hip hop-promoteren Raheem “Fuzz” Thomas er blevet anholdt og sigtet for vold og ulovlig våbenbesiddelse. Politiet mener, at han slog en person med et skydevåben under episoden.

Lagde billede af stjålen guldkæde på Instagram

Raheem Thomas lagde efter skyderiet et billede op på Instagram, hvor en person poserer med en karakteristisk guldkæde med det kæmpe glitrende tal 1738 på. Guldkæden tilhørte Fetty Wap, der er en del af slænget Remy Boyz 1738, og kæden blevet stjålet fra Fetty Wap under episoden. Raheem Thomas skrev på Instagram, at han ikke selv havde stjålet kæden.

Ifølge TMZ har Fetty Wap og Fuzz samt deres to medhørende hip hop-slæng haft en længerevarende “beef” med hinanden, hvor de har nedgjort og truet hinanden. Fjendskabet skulle stamme fra nogle aftaler mellem de to for år tilbage.

Tre personer blev såret og bragt på hospital efter skudepisoden søndag.

Det står endnu ikke klart, hvem der affyrede skud, og politiet er fortsat ved at efterforske sagen.

Powered by Labrador CMS