Kendt vært siger farvel til DR: -Har været lige ved at gå ned med stress

Keld Heick har selv sagt stop, og radiokarrieren er slut.

Udgivet Opdateret

Keld Heick er færdig på DR, men det er helt og aldeles frivilligt og ikke som følge af den omfattende sparerunde, som mediehuset har været i gennem. Det skriver Her og Nu ifølge Ekstra Bladet.

Dansktop-stjernen har i under et år været vært på programmet Dobbelt Op, der er en fast flade for Heick, der således har præsenteret egne musikalske favoritter gennem to timer krydret med anekdoter og personlige holdninger til musikken.

Programmet, der har været sendt på den digitale kanel P5, holder i øvrigt op med at eksistere, når manden bag mikrofonen stopper. Selv siger Heick til ugebladet, at det ganske enkelt er arbejdspres, der har fået ham til at sige op.

– Jeg må indrømme, at jeg har været lige ved at gå ned med stress på et tidspunkt. Derfor bad jeg selv om at stoppe, selvom jeg har nydt at lave radio, siger han til Her og Nu.

To værters farvel

På ganske kort tid må lytterne derfor sige farvel til to af dansk radios helt store stemmer, for som Kendte.dk skrev tirsdag, er Dan Rachlins program Magiske Hits blevet lukket – på grund af sparerunden.

–  Det er mit 35. år af en karriere i en mediebranche, der har båret præg af korte kontrakter og midlertidige ansættelser. Så jeg har prøvet det før, men det er selvfølgelig aldrig noget, jeg vænner mig til – især når det er et program, som jeg har fået rigtig mange positive tilkendegivelser på, sagde Dan Rachlin til Kendte.dk.

Netop på grund af programmets popularitet var fyringen heller ikke en nyhed, Dan Rachlin bare tog imod uden videre.

– Jeg bliver da smadder irriteret, men sådan er virkeligheden, og det kan ikke nytte noget at se sig selv som forurettet. Nogle af mine venner siger, at jeg er verdensmester i at rebrande mig selv, og det må jeg jo så forsøge at bevise og få støvet mig selv af igen, siger Dan Rachlin.

Powered by Labrador CMS