Kjeldbjerg afslører: Sådan bliver den nye sæson af Robinson

- Det er en stærk Robinson med helt vanvittige udskejelser, afslører Jakob Kjeldbjerg om den nye sæson af Robinson Ekspeditionen.

– Det er en stærk Robinson med helt vanvittige udskejelser, afslører Jakob Kjeldbjerg om den nye sæson af Robinson Ekspeditionen. Foto: TV3.
– Det er en stærk Robinson med helt vanvittige udskejelser, afslører Jakob Kjeldbjerg om den nye sæson af Robinson Ekspeditionen. Foto: TV3.
Udgivet Opdateret

På mandag er der sæsonpremiere på 19. sæson af Robinson Ekspeditionen.

Det skriver Kendte.dk.

Nyt tema i år

Årets tema er “De unge mod de gamle”.

Det fortæller Robinson-vært Jakob Kjeldbjerg til Kendte.dk:

– Vi fortsætter med et tema. Sidste år var det “Mænd mod kvinder”. I år er det så “De unge mod de gamle”. Og så kommer der et tredje hold – “Veteranerne”. Det er stærke personer, som jeg tidligere har haft med i Robinson Ekspeditionen, siger Jakob Kjeldbjerg til Kendte.dk.

Robinson tilbage i det basale

At Robinson Ekspeditionen nu er klar til sin 19. sæson – og har overlevet i så mange har tv-værten et svar på:

– Vi holdt jo en pause i 2012. Vi havde i årene forinden begyndt, at putte mere og mere reality ind i programmet. Det fik seerne nok af og det var tid til en tænkepause om, hvad vi nu skulle med programmet, forklarer Jakob Kjeldbjerg og fortsætter:

– Vi blev enige om, at gå tilbage til det helt basale, som Robinson nu engang handler om: At overleve på en øde ø. Og det kan seerne lide og derfor er der fortsat mange seere til programmet, fortæller Jakob Kjeldbjerg.

Ny sæson vildere end nogensinde

Den nye sæson bliver vildere end nogensinde:

– Det er en stærk Robinson med helt vanvittige udskejelser, afslører Jakob Kjeldbjerg.

Han er vært på Robinson Ekspeditionen for 13. gang.

Bliver du aldrig træt af at være vært på Robinson?

– Nej det gør jeg ikke. Jeg elsker Robinson og det er fordi det hvert år er nye oplevelser og nye mennesker, som vi har med på ekspeditionen, siger Jakob Kjeldbjerg.

Kjeldbjerg amok i tv-teaser

I TV3s teaser til den nye sæson af Robinson Ekspeditionen ser man Jakob Kjeldbjerg gå amok, hvor han er oppe i det røde felt og siger “Fy for satan”:

– Ja det er vist ikke noget der bliver vist. Jeg tror det er et fraklip. Men det er nogle deltagere, der pisser mig helt af. De opførte sig helt åndssvagt. Og så forlod jeg settet, forklarer Jakob Kjeldbjerg.

Du kan se sæsonpremieren af Robinson Ekspeditionen mandag klokken 20 på TV3.

Powered by Labrador CMS